News

Cine sunt victimele accidentului de pe Valea Oltului. Femeia fusese la împărtășanie înainte de a pleca în concediu

O familie din județul Alba, care plecase spre mare, și-a găsit în mod tragic sfârșitul într-un accident produs în județul Sibiu. Apropiații povestec că femeia mersese duminică la biserică.
22.08.2022 | 18:06
Cine sunt victimele accidentului de pe Valea Oltului Femeia fusese la impartasanie inainte de a pleca in concediu
Impactul dintre cele două autovehicule a fost frontal Foto: Antena 3
ADVERTISEMENT

Cei doi soți și copilul lor de un an și trei luni au murit pe loc după ce mașina în care se aflau a intrat într-un TIR. Accidentul s-a produs luni dimineața pe DN 7, în județul Sibiu.

Cine sunt victimele accidentului de pe Valea Oltului

Potrivit primarului localității din Alba în care aceștia locuiau, vestea a venit ca un trăznet pentru întreaga comunitate. Potrivit edilului, citat de Antena 3, mama și copilulau mers duminică la biserică la împărtășanie.

ADVERTISEMENT

Cei trei membri ai familiei porniseră de dimineață devreme la drum având ca destinație litoralul românesc, unde urmau să-și petreacă concediul.

În mașina din fațalor se afla o familie de prieteni cu care mergeau împreună în vacanță.

Tinerii care și-au pierdut viața în cumplitul accident erau căsătoriți din 2019, iar după nuntă și-au cumpărat o casă în Saliștea. Bărbatul, aflat la volanul mașinii, mai are trei frați, iar soția e singură la părinți, mai precizează sursa citată.

ADVERTISEMENT

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul a avut loc pe DN 7, la kilometrul 240+100 de metri, în zona localității Lazaret, județul Sibiu.

Conform IPJ Sibiu, “din primele cercetări efectuate reiese că șoferul unui autoturism condus cu viteză spre Vâlcea, din cauze care urmează a fi stabilite, a pătruns pe contrasens și a intrat în coliziune frontală cu un TIR condus spre Sibiu”.

ADVERTISEMENT

La volanul TIR-ului se afla un bărbat în vârstă de 45 de ani, din județul Dâmbovița.

”Accident rutier deosebit de grav pe Valea Oltului, DN 7, km 240+100, la limita cu județul Vâlcea, trafic blocat total. Este vorba despre o coliziune frontală între un ansamblu TIR și un autoturism”,  a transmis purtătoarea de cuvânt a IPJ Sibiu, Elena Walter.

La fața locului, ISU Sibiu a trimis mai multe autospeciale de salvare. Două autospeciale SMURD, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

În urma coliziunii dintre cele două autovehicule, traficul rutier a fost blocat mai multe ore.