News

Cine sunt victimele accidentului din Buzău! Se aflau în microbuzul lovit de tren

16.04.2019 | 21:59
Cine sunt victimele accidentului din Buzau Se aflau in microbuzul lovit de tren

Tragedie fără margini într-o familie din Buzău! Trei frați se află printre victimele microbuzului care a fost spulberat de tren. Unul dintre ei a murit, iar ceilalți doi sunt în comă. Cei trei se în torceau acasă de Paște, în Nereju, Vrancea. Iată ce a declarat şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisarul şef Silviu Dinu despre carnagiu din județul Buzău!

Carnagiu în Buzău! Cine sunt victimele accidentului?

Florin, în vârstă de 36 de ani, Sorin, 30 de ani și Viorel Pichiu, de doar 23 de ani, au plecat în luna decembrie a anului trecut, în Franța, la muncă. Aceștia lucrau plantaţiile viticole, informează observator.tv. Al patrulea frate al acestora s-a întors în țară în urmă cu o săptămână.  Microbuzul în care se aflau cei trei frați avea alți 16 oameni la bord. Din nefericire, 4 decese au fost deja confirmate. Unele din victime sunt în stare gravă la spital, două fiind inconștiente.

“Din primele date, accidentul s-a produs pe fondul nerespectării regulilor de trecere la nivel cu calea ferată prevăzută cu semnale acustice şi luminoase şi semibariere pe DN 2B, în afara localităţii Bâlhacu. Impactul s-a produs între un microbuz şi un tren care circula în zonă. Au rezultat 3 persoane decedate şi 13 răniţi grav. Se pare că microbuzul se deplasa din direcţia Oradea către Tişiţa, iar mare parte din pasageri proveneau din localităţi învecinate acestei destinaţii. În momentul accidentului, barierele erau coborâte, iar semnalele acustice şi luminoase în funcţiune. Microbuzul era în cursă, era testat şi deţinea licenţă de transport regulamentar. Continuăm cercetările să vedem în ce condiţii s-a efectuat acest traseu”, a declarat şeful Poliţiei Rutiere Buzău, comisarul şef Silviu Dinu.

Cine  sunt victimele accidentului din Buzău?
Cine sunt victimele accidentului din Buzău?

Accident teribil în Buzău

Două echipaje au fost solicitate să intervină pentru a scoate victimele carnagiului din Buzău. Un microbuz a fost lovit din plin de un tren. În urma impactului, automobilul a fost târăt pe o distanță de aproximativ 300-400 de metri.