Sport

Cine termină pe ultimul loc în grupa E de la Euro 2020? Cote şi predicţii

Luptă mare în grupa E pentru evitarea ultimului loc. Înainte de ultima etapă şi Spania este prinsă în această luptă.
22.06.2021 | 21:14
Cine termina pe ultimul loc in grupa E de la Euro 2020 Cote si predictii
ADVERTISEMENT

Grupa E de la Euro 2020 este una dintre cele mai echilibrate. Surprinzător, Suedia conduce grupa după ce a obţinut patru puncte din primele două meciuri şi este deja calificată în optimile de finală.

Cine termină pe ultimul loc în grupa E de la Euro 2020? Polonia, în pericol

Rămâne de văzut de pe ce loc vor merge mai departe suedezii. Favorita grupei, Spania, s-a chinuit în primele două meciuri şi nu a reuşit decât să scoată două remize, cu Suedia şi Polonia. În ciuda faptului că a jucat meciurile pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

Slovacia a agitat apele încă din startul turneului când a reuşit o victorie surprinzătoare împotriva Poloniei. Naţionala lui Lewandowski are un singur punct după două etape şi cele mai mari şanse să plece acasă.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru pariul „Polonia să încheie pe ultimul loc în grupă” este 1,57.

ADVERTISEMENT

Spania, inclusă în calculele pentru ultimul loc din grupă!

Polonezii au neapărat nevoie de cele trei puncte care le-ar asigura calificarea în optimi. Însă, victoria în faţa Suediei nu va fi uşor de obţinut. Nordicii au apărare beton şi nu au încasat niciun gol până în acest moment.

Robert Lewandowski şi-a salvat echipa în confruntarea cu Spania şi menţine vii speranţele pentru calificarea în optimile de finală ale competiţiei.

ADVERTISEMENT

Spania este şi ea implicată în lupta pentru evitarea ultimului loc din grupă. Naţionala lui Luis Enrique este în mare pericol şi are neapărat nevoie de victorie împotriva Slovaciei.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru pariul „Spania să încheie grupa pe ultimul loc” este 8,00.

ADVERTISEMENT

Slovacia a început cu victorie, dar poate fi „lanterna” grupei!

În calculele pentru ultimul loc intră şi Slovacia. Surprinzător, Hamsik şi compania au ajuns în această postură deşi s-au impus în prima etapă, 2-1 în faţa Poloniei.

Înfrângerea cu 0-1 cu Suedia a complicat calculele slovacilor, care sunt la un pas să rateze calificarea în optimile de finală, mai ales că în ultimul meci vor evolua împotriva Spaniei.

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru pariul „Slovacia să încheie pe ultimul loc în grupă” este 3,00.


  • (P) 2,16 este cota oferită de Casa Pariurilor ca Polonia să scape de ultimul loc din grupa E. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT