Sport

Cine transmite la TV Anderlecht – FCSB, din Conference League. Pro TV a renunțat la transmisie după dezastrul din „dubla” cu Silkeborg

Partida dintre Anderlecht și FCSB nu va putea fi văzută pe Pro TV, așa cum s-a întâmplat în tur. Meciul „roș-albaștrilor” a fost mutat după „dubla” de coșmar cu Silkeborg.
25.10.2022 | 19:07
Cine transmite la TV Anderlecht  FCSB din Conference League Pro TV a renuntat la transmisie dupa dezastrul din dubla cu Silkeborg
Cine transmite la TV partida dintre Anderlecht și FCSB din grupele UEFA Conference League. Sursă foto: Sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB se deplasează joi, 27 octombrie, la Bruxelles pe Lotto Park Arena pentru duelul retur cu Anderlecht. Fotbaliștii pregătiți de Nicolae Dică își joacă ultimele șanse în privința unei calificări în primăvara europeană. Meciul are loc la ora 19:45.

Cine transmite Anderlecht – FCSB. Meciul „roș-albaștrilor” nu se vede la Pro TV

Primele două meciuri ale formației pregătite de Nicolae Dică în grupele Conference League, înfrângerea cu West Ham și remiza cu Anderlecht, s-au putut vedea pe Pro TV.

ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a ales să sacrifice Conference League și să trimită rezervele în Danemarca pentru meciul cu Silkeborg, trustul a ales să o „retrogradeze” pe FCSB pe Pro Arena.

Astfel, în urma înfrângerilor dure contra nordicilor, meciul cu Anderlecht va fi, de asemenea, difuzat pe Pro Arena, postul secundar al trustului.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali crede în calificarea FCSB-ului. Primul pas, victorie cu Anderlecht

Patronul celor de la FCSB nu și-a pierdut încrederea după înfrângerile umilitoare cu Silkeborg. Gigi Becali crede în șansele „roș-albaștrilor” de a se califica în primăvara europeană.

„Vreau să câștigăm cu Anderlecht, sper să ne calificăm. Atâta timp cât se poate matematic, eu cred. Vreau să câștigăm. Vreau să câștigăm și că e vorba de 500.000 de euro. E o avere. Știi de ce nu am falimentat eu? Pentru că știu ce înseamnă și 100.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Niciodată nu o să-mi înghețe picioarele mie. Nu mă întind mai mult decât îmi e plapuma”, au fost cuvintele lui Gigi Becali, la Pro Arena.

Anderlecht a rămas fără antrenor înaintea meciului cu FCSB

Prestațille slabe din Jupiler Pro League, prima ligă belgiană, dar și rezultatele din Conference League au dus la demiterea lui Felice Mazzu de către oficialii clubului belgian.

ADVERTISEMENT

Fosta campioană a Belgiei se află în prezent pe locul 12 în campionat, cu 16 puncte după 14 etape. Picătura care a umplut paharul pentru Mazzu a fost înfrângerea cu marea rivală, Standard Liege.

Echipa românului Denis Drăguș a câștigat, scor 5-0 la „masa verde”, după ce în minutul 51, la scorul de 3-1 pentru Liege, ultrașii lui Anderlecht au bombardat terenul cu zeci de torțe și scaune.

  • 19:45 este ora de disputare a partidei Anderlecht – FCSB din Grupa B a UEFA Europa Conference League

  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,20 este cota pentru „Compagno marchează oricând” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT