Sporturi

Cine transmite la TV Australian Open 2019! Unde vedem meciurile Simonei Halep de la Melbourne

10.01.2019 | 09:52
Cine transmite la TV Australian Open 2019 Unde vedem meciurile Simonei Halep de la Melbourne
ADVERTISEMENT

FANATIK vă prezintă cine transmite la TV meciurile de la Australian Open 2019 și unde vedem meciurile Simonei Halep, numărul 1 mondial WTA. Primul turneu de Grand Slam din 2019 are loc în perioada 14 – 27 ianuarie, iar Simona Halep va avea de apărat nu mai puțin de 1.300 de puncte, pentru finala pe care a pierdut-o în urmă cu un an în fața Carolinei Wozniacki la Melbourne.

Simona Halep va fi cap de serie numărul 1 la Australian Open, dar românca va avea o misiune dificilă deoarece este fără victorie în circuitul feminin încă din luna august. Cei care vor să le vadă pe Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Ana Bogdan, Sorana Cîrstea și Monica Niculescu la turneul de la Melborune pot urmări Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport HD, dar şi pe Eurosport Player, o aplicaţie disponibilă pe App Store care a fost concepută să ofere posibilitatea de a vizualiza LIVE canalele Eurosport disponibile şi pentru TV.

ADVERTISEMENT

Eurosport 1, Eurosport 2 și Eurosport 3 transmite la TV Australian Open 2019

Pe lângă cele 6 jucătoare de tenis din România, iubitorii tenisului îl pot vedea pe Europort 1, Eurosport 2 și Eurosport HD și pe Marius Copil, singurul reprezentant la simplu masculin al României, dar și pe Horia Tecău, cel care va participa în proba de dublu de la Australian Open 2019.

Simona Halep, principala favorită pentru câştigarea Australian Open 2019
Simona Halep, principala favorită pentru câştigarea Australian Open 2019

Emir Osmanbegovic, Eurosport SVP Sports Content & Producțion, a vorbit despre turneul de la Melbourne și i-a asigurat pe iubitorii tenisului că vor avea parte de cele mai bune imagini. “Acoperirea Australian Open este masivă, având în vedere acţiunea disponibilă pe Eurosport Player şi conţinutul exclusiv de pe platformele noastre digitale. Vom dezvălui şi un nou studio care va oferit experţilor noştri mai multă flexibilitate în a analiza  momente cheie şi vom interacţiona cu fanii din Europa mai mult ca oricând”.

ADVERTISEMENT

Mai mult, toate meciurile tenismenilor noștri de la Australian Open 2019, competiție care are loc în perioada 14 – 27 ianuarie, vor fi transmise, în format LIVE TEXT, pe www.fanatik.ro.