Fotbal international

Cine transmite la TV Barcelona – Real Madrid, manșa tur din semifinalele Cupei Spaniei

06.02.2019 | 11:54
Cine transmite la TV Barcelona  Real Madrid mansa tur din semifinalele Cupei Spaniei

Partida Barcelona – Real Madrid din prima manșă a semifinalelor Cupei Spaniei a fost la un pas de a nu fi transmisă la TV de posturile din România. În cele din urmă, cu două zile înainte de episodul cu numărul 273 din El Clasico, o televiziune de la noi din țară a reușit să obțină drepturile de a transmite în direct mare derby al fotbalului iberic.

Cel mai așteptat meci al planetei se va disputa miercuri seară, de la ora 22:00, pe stadionul Camp Nou din capitala Catalunyei. Va fi al 34-lea duel din Cupa Spaniei, acolo unde Barcelona are un avantaj de 14-12 în meciurile directe, iar șapte întâlniri s-au încheiat la egalitate. Ultima confruntare din această competiție a avut loc în finala din sezonul 2013-2014, atunci când Real Madrid s-a impus pe Mestalla din Valencia cu 2-1.

Ivan Rakitic și Sergio Ramos în duel pentru balon într-un meci Barcelona - Real Madrid
Ivan Rakitic și Sergio Ramos în duel pentru balon într-un meci Barcelona – Real Madrid

Cine transmite la TV Barcelona – Real Madrid, manșa tur din semifinalele Cupei Spaniei

După câteva zile de incertitudine în care se părea că marele meci Barcelona – Real Madrid din prima manșă a semifinalelor Cuperi Spaniei nu va putea fi urmărit la TV în România, postul Digi Sport a reușit să achiziționeze drepturile de televizare. Astfel, primul El Clasico din 2019 va putea fi urmărit miercuri, de la ora 22:00, pe Digi Sport 1. O altă posibilitate pentru iubitorii fotbalului din țara noastră pentru a vedea derby-ul este să urmărească FANATIK, care va transmite întâlnirea în format LIVE VIDEO și LIVE TEXT.

Fanii formației FC Barcelona sunt în culmea fericirii după ce superstarul Lionel Messi s-a antrenat normal la ultima ședință de pregătire și are mari șanse de a fi titular la derby-ul cu Real Madrid. Argentinianul s-a accidentat la meciul de campionat cu FC Valencia, iar prezenza sa pe teren în această seară era incertă. Presa spaniolă a anunțat în această dimineață că Messi va fi în primul 11 și a dat publicității echipele probabile ale celor două formații.