Fotbal international

Cine transmite la TV Campionatul Mondial Cluburilor! Competiția din Qatar va fi difuzată de TVR 1

08.12.2019 | 21:17
Cine transmite la TV Campionatul Mondial Cluburilor Competitia din Qatar va fi difuzata de TVR 1
ADVERTISEMENT

Campionatul Mondial al cluburilor se va desfășura în Qatar în perioada 11 – 21 decembrie și va fi difuzat de TVR 1. Competiția care reunește toate campioanele continentale, printre care și Al Hilal, echipa antrenată de Răzvan Lucescu, a ajuns în acest an la a 16-a ediție, iar printre brigada de arbitri se numără și una din România, cu Ovidiu Hațegan la centru.

Campionatul Mondial al Cluburilor va fi difuzat de TVR 1

Doar patru zile mai sunt până la debutul ediției din 2019 a Campionatului Mondial al Cluburilor. Competiția din acest an, care reunește campioanele din America de Sud. Europa, Asia, Africa, America de Nord și Centrală și Oceania, la care participă și o reprezentantă a țării gazdă, Qatar, se va desfășura în perioada 11 – 21 decembrie și va fi difuzată de TVR 1.

ADVERTISEMENT

La ediția din 2019, România va avea patru reprezentanți. Alături de Răzvan Lucescu, care s-a calificat după ce a câștigat Liga Campionilor Asiei cu Al Hilal, în Qatar va fi și o brigadă de arbitri românească, formată din Ovidiu Hațegan, la centru, și Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe.

Primul meci al Campionatului Mondial al Cluburilor din 2019 are loc miercuri dimineață, de la ora României 00:30, când se vor înfrunta pentru un loc în runda secundă Al Sadd, reprezentanta țării gazdă, și Hienghene, campioana din Oceania, singurul meci din turul întâi al competiției.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu intră în competiție sâmbătă de la ora 16:00, când va disputa meciul cu Esperance Tunis, câștigătoarea urmând a întâlni Flamengo în semifinala 1, programată pe 17 decembrie de la 19:30.

Liverpool, direct în semifinale

Campioanele din Europa și America de Sud sunt singurele formații care intră direct în semifinalele Campionatului Mondial al Cluburilor. Astfel, dacă Flamengo va întâlni câștigătoarea dintre Al Hilal și Esperance de Tunis în penultimul act, Liverpool va juca pentru un loc în finală cu câștigătoarea dintre Monterrey și învingătorea meciului din turul întâi, Al Sadd – Hienghene.

ADVERTISEMENT

Primul meci al câștigătoarei UEFA Champions League se va juca miercuri, 18 decembrie, de la ora 19:30 în România.