Sport

Cine transmite la tv CFR Cluj – Lazio, returul barajului pentru optimile Conference League. Și Manchester United – Barcelona se vede în România

CFR Cluj - Lazio este cel mai interesant meci din Conference League pentru microbiștii români, iar aceștia au șansa să vadă partida la tv.
22.02.2023 | 23:14
Cine transmite la tv CFR Cluj  Lazio returul barajului pentru optimile Conference League Si Manchester United  Barcelona se vede in Romania
CFR Cluj - Lazio este cel mai interesant meci din Conference League pentru microbiștii români, iar aceștia au șansa să vadă partida la tv. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Manșa tur, disputată pe Stadio Olimpico din Roma, s-a încheiat cu victoria gazdelor, scor 1-0, deși campioana României a jucat aproape toată întâlnirea în superioritate numerică.

Cine transmite la tv duelul CFR Cluj – Lazio din Conference League

Meciul CFR Cluj – Lazio, din manșa retur a play-off-ului pentru optimile de finală ale Conference League, programat să se desfășoare joi, 23 februarie, de la ora 19:45, va putea fi văzut și la tv de spectatorii din România.

ADVERTISEMENT

Partida din Gruia, una extrem de importantă pentru campioana României, va putea fi urmărită pe Pro Arena, postul secund al trustului Pro, la fel cum s-a întâmplat și cu întâlnirea din prima manșă, de pe Stadio Olimpico din Roma.

De asemenea, postul Pro Arena va mai transmite joi, 23 februarie, un meci din cupele europene. Fanii fotbalului din România vor putea vedea marele meci dintre Manchester United și FC Barcelona, din manșa secundă a play-off-ului pentru optimile de finală ale Europa League.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea se va desfășura de la ora 22:00, pe legendarul stadion Old Trafford. În tur, pe Camp Nou, cele două formații au terminat la egalitate, scor 2-2, într-o partidă extrem de pasionantă, cu multe răsturnări de situație.

Dan Petrescu crede că absențele de la CFR sunt mai importante

Antrenorul echipei Lazio Roma, Maurizio Sarri, are mai bătăi de cap înaintea partidei retur cu CFR Cluj. Doi dintre cei mai buni jucători au formației italiene în acest sezon și care au fost titulari la întâlnirea tur de pe Stadio Olimpico, Sergej Milinkovic-Savic și Mattia Zaccagni, nu vor fi apți pentru întâlnirea din Gruia. Probleme medicale mai au Pedro, Ștefan Radu și Alessio Romagnoli, iar Patric este suspendat.

ADVERTISEMENT

Ținând cont de numeroasele absențe, Sarri i-a adus în lot pe tinerii Fabio Ruggeri, Floriani Mussolini și Davide Renzetti, toți de la Primavera. În aceste condiții, presa italiană anunță că echipa de start a lazialilor ar putea arăta astfel: Maximiano – Lazzari, Gila, Casale, Hysaj – Vecino, Cataldi, Luis Alberto – Romero, Immobile, Felipe Anderson.

În conferința de presă susținută înaintea partidei CFR – Lazio, Dan Petrescu s-a arătat deranjat când i s-a spus despre absențele din tabăra italienilor. El este de părere că formația sa este cea în dezavantaj, pentru că nu-i va putea folosi pe Yuri și Boateng.

ADVERTISEMENT

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, a anunțat că toate biletele pentru confruntarea cu Lazio au fost vândute. Va fi sold-out pe stadionul din Gruia. În plus, este convins că victoria cu FC Argeș îi va ajuta pe elevii lui Dan Petrescu să se descătușeze și să dea o replică foarte bună contra lui Lazio.

ADVERTISEMENT