Fotbal international

Cine transmite la TV CFR Cluj – Slavia Praga din play-off-ul Champions League

20.08.2019 | 11:40
Cine transmite la TV CFR Cluj  Slavia Praga din playofful Champions League

CFR Cluj mai are nevoie de două meciuri bune pentru a intra în grupele Champions League. Echipa lui Dan Petrescu va da peste cehii de la Slavia Praga în play-off-ul Champions League săptămâna viitoare, iar meciul va fi transmis pe Digi Sport 1, Look TV și Telekom. Echipa clujeană a trecut de Celtic Glasgow cu scorul de 5-4 la general și și-a asigurat participarea în cupele europene din toamnă.

La ce oră se transmite partida dintre CFR Cluj și Slavia Praga

Ambele meciuri CFR Cluj – Slavia Praga vor fi transmise pe Digi Sport 1, Telekom și Look TV. Partidele se vor disputa pe 20 și 28 august. Prima manșă se va desfășura în România pe stadionul „Dr. Connstantin Rădulescu” din Cluj-Napoca la ora 22:00. Până în acest moment, echipa clujeană a trecut de Astana, Maccabi Tel-Aviv și Celtic Glasgow. La viitoarea adversară a CFR-ului evoluează doi fotbaliști români, Alexandru Băluță și Nicușor Stanciu.

CFR Cluj s-a calificat în play-off-ul Champions League după victoria pe terenul scoțienilor de la Celtic cu scorul de 4-3. Pentru formația lui dan Petrescu au înscris Ciprian Deac, George Țucudean și Bilel Omrani cu o dublă, în timp ce pentru Celtic au marcat James Forrest, Odsonne Edouard și Ryan Christie.

Bucuria jucătorilor de la CFR Cluj
Bucuria jucătorilor de la CFR Cluj

Băieții lui Dan Petrescu sunt încrezători

Victoria cu 4-3 de pe Celtic Park le-a dat și mai multă încredere băieților lui Dan Petrescu. Până la meciul de săptămâna viitoare de Champions League, CFR Cluj va juca meciul din etapa 6 a Casei Pariurilor Liga 1 cu Sepsi în deplasare. Campioana României se află pe primul loc în campionat cu 13 puncte acumulate în primele 5 etape din noul sezon. În ultimul meci jucat în campionat, echipa clujeană a câștugat cu 3-0 pe teren propriu cu sibienii de la Hermannstadt.

Echipa românilor Nicușor Stanciu și Alexandru Băluță, Slavia Praga, se află pe prima poziție în campionatul Cehiei și la fel ca CFR Cluj, au 13 puncte în primele 5 etape din noul sezon. Tragerea la sorți pentru grupele Champions League va avea loc pe 29 august la Monaco.

  • 5-4 a fost scorul general al dublei manșe dintre CFR Cluj și Celtic