Sport

Cine transmite la tv CFR Cluj – Slavia Praga, în etapa 4 din Conference League. Cum arată clasamentul Grupei G și toate calculele calificării

CFR Cluj va evolua joi, de la ora 19:45, împotriva Slaviei Praga în Conference League. Grupa G este cea mai complicată, toate cele patru echipe având câte patru puncte.
13.10.2022 | 09:00
Cine transmite la tv CFR Cluj  Slavia Praga in etapa 4 din Conference League Cum arata clasamentul Grupei G si toate calculele calificarii
Imagine din meciul Slavia Praga - CFR Cluj. Sursa: Facebook CFR Cluj
ADVERTISEMENT

CFR Cluj a câştigat cu 1-0 la Praga împotriva Slaviei, victorie care îi readuce pe ardeleni în calculele calificării. Grupa G este cea mai echilibrată din Conference League, toate cele patru formaţii având acelaşi număr de puncte: 4.

Cine transmite la tv CFR Cluj – Slavia Praga, în etapa 4 din Conference League

Meciul dintre CFR Cluj şi Slavia Praga din etapa 4 a Conference League va fi transmis de Pro Arena. Postul din Pache Protopopescu a transmis toate meciurile CFR-ului în competiţie până acum.

ADVERTISEMENT

Confruntarea din Gruia va începe de la ora 19:45. Celălalt meci al grupei, Ballkani – Sivasspor, se va disputa de la ora 22:00. Ardelenii vin după egalul cu UTA Arad şi vor aborda meciul cu Slavia fără unul dintre cei mai importanţi jucători, Ciprian Deac.

Calcule complicate pentru calificare! CFR Cluj îşi asigură prezenţa în primăvară cu şase puncte

Calculele calificării sunt complicate. Locul 1 al grupei asigură accesul direct în optimile de finală ale competiţiei, în timp ce poziţia secundă va duce în play-off, unde vor veni şi echipele de pe locul 3 din Europa League.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj are nevoie de şase puncte din ultimele trei etape pentru a fi sigură de calificarea mai departe. Şanse mari de calificare ar fi şi cu 5 puncte din cele trei meciuri, însă ardelenii depind şi de jocul rezultatelor.

Clasament: 

Clasament grupa G
Clasament grupa G

Partea bună pentru Dan Petrescu este că, un eventual meci decisiv în ultima etapă, va fi împotriva celor de la Ballkani, pe teren propriu. Cu siguranţă, cei de la CFR Cluj regretă rezultatul meciului cu Sivasspor, scor 0-1, la capătul unui meci în care ardelenii au ratat ocazii uriaşe.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, nemulţumit că victoria de la Praga nu a fost discutată mai mult: “Nu suntem apreciaţi niciodată!”

După meciul tur cu Slavia Praga, Dan Petrescu a fost nemulţumit de faptul că victoria uriaşă a CFR-ului nu a fost mai mult discutată în spaţiul public, spunând că echipa lui nu este niciodată apreciată:

„Doar de la Hagi, Prunea am primit. Din fotbalul românesc mi-a mai scris Ionel Ganea. În rest, nu țin minte. Oricum, nu a fost apreciată victoria. S-a vorbit mai mult despre altă echipă. Dacă pierdeam noi cu 5-0 (n.r. eșecul suferit de FCSB la Silkeborg), toată lumea scria despre Dan Petrescu…

ADVERTISEMENT

Victoria asta e cea mai mare din cariera mea, dar nu a apreciat-o nimeni! Ăsta e fotbalul, asta e România! Dacă noi făceam 0-5, și acum se scria de mine că mă dă afară. Eu zic că era mai important să se vorbească despre victoria noastră decât despre FCSB.

Noi nu suntem apreciați niciodată! Asta e realitatea. Dacă CFR nu exista în ultimii ani, România nu făcea nimic în Europa!”, a spus Dan Petrescu.

În ultimele două etape, CFR Cluj va evolua împotriva celor de la Sivasspor, în deplasare, şi va încheia parcursul din faza grupelor în meciul de pe teren propriu cu Ballkani.

  • 4 puncte au toate cele patru echipe din grupa G
  • 2 goluri a primit CFR Cluj în primele trei etape
ADVERTISEMENT