Fotbal international

Cine transmite la TV Copa America. Brazilia și Argentina sunt principalele favorite

13.06.2019 | 15:30
Copa America la Eurosport. Competiția Americii de Sud e în direct între 14 iunie și 7 iulie

Iubitorii fotbalului au parte în perioada 14 iunie – 7 iulie de un frumos cadou din partea canalului Eurosport, care va transmite în direct și apoi în mai multe reluări toate partidele din cadrul ediției din acest an a Copei America, întrecerea care desemnează cea mai bună echipă națională de pe continentul sud-american și care reprezintă, după Campionatul European, a doua competiție mondială la nivel de continente ca nivel valoric.

Eurosport transmite în exclusivitate meciurile de la Copa America

Așadar, Eurosport vă va face, mai ales pe cei care iubiți fotbalul sud-american, cu jocul lui în viteză și de mare spectaculozitate, multe nopți albe, pentru că ora cea mai devreme de începere a unei partide va fi 22:00, cele mai multe ducându-se spre orele 02:00, 03:00, în plină noapte, dar ce mai contează dacă îl poți vedea pe Leo Messi în acțiune, alături de care vor mai apărea jucători de mare valoare, precum Luis Suarez la uruguayeni sau James Rodriguez la columbieni. Și FANATIK.RO vă va ține la curent cu absolut tot ce este legat de desfășurarea Copei America într-un LIVE BLOG.

Copa America la Eurosport. Cele 12 echipe au fost împărțite în trei grupe

Iată și comunicatul Eurosport dat publicității în legătură cu acest eveniment:

Din 14 iunie, Eurosport transmite în exclusivitate Copa America 2019

București, 13 iunie – Între 14 iunie și 7 iulie, Eurosport transmite în direct și în exclusivitate cea de-a 46-a ediție a Copa America, cea mai importantă competiție de fotbal pentru naționalele de pe continentul sud-american, cu Brazilia în postură de țară gazdă. Cele mai bune zece naționale din America de Sud, alături de alte două naționale invitate din confederația asiatică (Qatar și Japonia) se vor lupta timp de două săptămâni pentru mult râvnitul trofeu.
Astfel, spectatorii vor avea acces la comentariu local, precum și la materiale video digitale pe platformele Eurosport România. De asemenea, fanii vor putea urmări meciurile în direct pe Eurosport 1 și pe Eurosport Player – serviciul Eurosport în direct și la cerere disponibil oriunde și oricând, pe orice dispozitiv.
Copa America, principala competiție de fotbal din America de Sud, va debuta pe 14 iunie, pe stadionul din Sao Paolo, cu meciul dintre Brazilia și Bolivia și se va încheia pe 7 iulie, pe celebrul „Estadio do Maracana” din Rio de Janeiro. Partidele se vor disputa pe mai multe stadioane din cinci orașe diferite: Rio de Janeiro, Sao Paolo, Porto Alegre, Belo Horizonte și Salvador.

Chile este câștigătoarea ultimelor două ediții

Câștigătoarea ultimelor două ediții este Chile și este în continuare favorită la victorie, alături de  Brazilia, Argentina, Uruguay și Columbia. Cu echipe valoroase precum Brazilia, Argentina, Chile sau Urugay, fanii fotbalului vor avea șansa de a urmări evoluția unor fotbaliști de clasă mondială, cum ar fi Coutinho, Firmino, Jesus, Willian, Arthur, Messi, Aguero, Dybala, Di Maria, Suarez, Cavani, Bentancur, Vidal, Alexis Sanchez, Aranguiz și Falcao, James sau Cuadrado.
Primul meci al competiției se va juca în noaptea dintre 14 și 15 iunie, la ora 03:30 între Brazilia și Bolivia. Partida poate fi urmărită în direct pe Eurosport 1. Alte meciuri interesante din faza grupelor sunt Argentina – Columbia (16 iunie, ora 1:00) sau Chile – Uruguay (25 iunie, ora 2:00). Faza eliminatorie începe cu sferturile de finală (28-29 iunie), după care semifinalele au loc pe 3 și 4 iulie. Finala mică se va desfășura pe 6 iulie la ora 22:00 și marea finală o zi mai târziu, 7 iulie, la ora 23:00.
Copa America la Eurosport va fi comentată de Bogdan Nevel, Adi Dobre, Cristi Petre și Ioan Viorel.