Fotbal international

Cine transmite la TV FCSB – Hajduk Split, turul 3 Europa League

14.08.2018 | 17:10
Cine transmite la TV FCSB  Hajduk Split turul 3 Europa League

Cine transmite la TV FCSB – Hajduk Split. FCSB pornește cu prima șansă în meciul de pe teren propriu din compania celor de la Hajduk Split, în meciul retur din turul 3 al Europa League, care se va juca joi, 16 august, de la ora 21:30. Asta  după ce la Split scorul a fost 0-0. Cu toate acestea, elevii lui Nicolae Dică vor trebui să iasă la joc împotriva croaților, o echipă arțăgoasă care a arătat un fotbal bun pe teren propriu și a ținut în șah formația roș-albastră.

Nicolae Dică s-a arătat și el încrezător, după partida tur cu Split: “Au jucători cu talie, ne-au pus probleme, mai ales pe mingea a doua. Important e că nu am primit gol şi avem şanse de calificare. În seara aceasta a fost şi terenul foarte prost care ne a împiedicat să avem posesie, să ne facem jocul. Şansele rămân egale, plecăm de la 0-0 şi sper ca suporterii să ne încurajeze cum i-au încurajat şi cei ai lui Hajduk.”

Cine transmite la TV FCSB – Hajduk Split

Cu toate că a scos un rezultat bun la Split, FCSB a suferit groaznic nu doar pe teren, ci și la sfârșitul meciului. Doi dintre jucătorii importanți din apărarea roș-albaștrilor, fundașul stânga Marko Momcilovic și fundașul central Mihai Bălașa au ieșit accidentați în meciul cu croații. De altfel, ei nici nu au fost folosiți la meciul cu Gaz Metan Mediaş,  câştigat de roş-albaştri cu scorul de 1-3, după golurile lui Moruţan, Gnohere şi Florinel Coman.  Mihai Bălaşa a anunţat însă că va reveni la meciul cu Mediaş. “Mă simt din ce în ce mai bine. Am avut o entorsă, dar voi fi apt cu Hajduk Split”, a spus fundașul central, care a „sudat” un cuplu solid în centrul apărării lui Dică în ultimul an, alături de sârbul Bogdan Planic.

Va fi o atmosferă incendiară și pe Național Arena, după ce fanii lui Hajduk Split au anunțat că vor face deplasarea la București. Conform protocolului UEFA, fanii oaspeţilor primesc bilete care însumează 5% din capacitatea stadionului. Astfel, la meciul FCSB – Hajduk Split, croaţii vor primi aproximativ 2.800 de tichete. Presa din Croaţia scrie că 700-800 de fani ai formaţiei pregătite de Zeljko Kopic vor face deplasarea la Bucureşti. La precedenta deplasare a croaţilor, la Sofia, ultraşii din Torcida Split au creat probleme serioase în Serbia. 32 de suporteri au fost reţinuţi, în urmă cu o săptămână, după ce au devastat o bezinărie în aproapiere de Belgrad. Poliţiştii i-au oprit pe croaţi, iar în maşinile acestora au găsit un adevărat arsenal. Fanii din Torcida Split erau înarmaţi cu bâte, ciocane, topoare şi torţe, în plus, câţiva dintre aceştia aveau droguri asupra lor.

FCSB – Hajduk Split se joacă joi, de la ora 21:30, în turul trei preliminar din Europa League. Partida va fi transmisă la Pro TV!