Fotbal international

Cine transmite la TV FCSB-Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League

16.08.2019 | 17:03
Cine transmite la TV FCSBVitoria Guimaraes din playofful Europa League

După ce Ionuţ Panţâru a înscris în ultimele secunde ale partidei Mlada Boleslav – FCSB golul calificării roş-albaştrilor în play-off-ul Europa League toate forţele bucureştenilor se îndreaptă acum spre depăşirea ultimului obstacol pentru accesul în faza grupelor, dubla cu portughezii de la Vitoria Guimaraes. Care ar însemna un premiu de 10 milioane euro din partea UEFA, acesta fiind şi obiectivului principalului finanţator al clubului, Gigi Becali.

Cine transmite la TV FCSB-Vitoria Guimaraes din play-off-ul Europa League

Ani de zile apanajul transmisiunilor în direct ale partidelor jucate de FCSB în cupele europene a aparţinut postului PRO TV. Fie Felix Drăghici şi Costi Mocanu, de cele mai multe ori, fie Mihai Mironică, fie Ion Alexandru, s-au aflat la microfon şi au comentat partidele FCSB din deplasare sau de acasă.

Iar acum, după jocul din Cehia, acel dramatic 1-0 reuşit în ultimul minut, după golul lui Panţîru, PRO TV va transmite şi meciul din play-off-ul Europa League cu Vitoria Guimaraes. În Europa League, spre deosebire de Champions League, partidele din play-off nu se regăsesc printre cele ale deţinătorilor de drepturi din grupele competiţiei.

FCSB – Vitoria Guimaraes la TV. Florin Tănase şi colegii lui vor să repete momentele de bucurie şi după dubla cu portughezii

Se va putea viziona în direct pe trei posturi diferite în grupe

În schimb, în eventualitatea unei calificări în grupe, meciurile vor fi transmise în direct pe nu mai puţin de trei canale, de fapt cele care în ultimii ani difuzează foarte mult fotbal cu implicare românească sau din campionatele şi competiţiile europene. Acestea sunt Digi Sport, Telekom Sport şi Look Sport, ultimul, alături de siamezul Look Plus intrând din ce în ce mai puternic pe piaţă, cu extinderea live-urilor din fotbal aproape ca la nivelul Digi Sport sau Telekom Sport.

Până acolo, returul cu Guimaraes va fi transmis tot de PRO TV. FCSB şi Guimaraes au şanse aproximativ egale de a intra în grupe, adversarul bucureştenilor nefiind nici de speriat, dar nici de neglijat pentru faptul că vine dintr-un fotbal tehnic, de rafinament, cum este campionatul Portugaliei.