Sport

Cine transmite la TV finala Champions League: Tottenham – Liverpool

01.06.2019 | 17:02
Cine transmite la TV finala Champions League Tottenham  Liverpool

Sâmbătă seara, de la ora 22:00, are loc ultimul meci tare al sezonului: finala Champions League, dintre Tottenham și Liverpool. Partida se vede la TV pe 3 posturi diferite în România, iar transmisia va începe cu mai bine de o oră îaninte de primul fluier al arbitrului Damir Skomina, din Slovenia.

Cine transmite la TV marea FINALĂ a Ligii Campionilor

Noi, românii, avem ocazia să vedem finala Champions League: Tottenham – Liverpool pe 3 posturi diferite: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. Toate cele 3 televiziuni vor începe transmisia evenimentului mult mai devreme. Digi va începe cu Euro Fotbal, Look TV va da startul finalei încă de la ora 20:30 cu emisiunea ”Studio UCL”, în vreme ce Telekom Sport va avea și ea ”Studio UCL”, începând cu ora 20:00. Așadar, cu două ore înainte de startul finalei 100 % englezească vom avea ce vedea la TV. Și ce merge mână în mână cu TV-ul? Online-ul.

Tottemham – Liverpool va fi live la TV, dar și pe FANATIK.RO

FANATIK.RO acoperă finala Champions League încă de la începutul dimineții și te va ține lipit de ecranul telefonului pe tot parcursul meciului, cu tot ce nu o să vezi la TV. De asemenea, poți vedea meciul live text, statistici și evenimente în timp real, accesând acest LINK. Cât despre meciul din această seară, Liverpool este favorită să câștige conform caselor de pariuri, care îi oferă o cotă de 1,47 că va pleca cu trofeul acasă, indiferent de modul prin care va câștiga. De partea cealaltă, Tottenham este cotată cu 2,75. Pentru Liverpool este a doua finală consecutivă, după cea pierdută anul trecut: 1-3 cu Real Madrid.