Sporturi

Cine transmite la TV finala Simona Halep – Elise Mertens de la WTA Doha

16.02.2019 | 09:26
Cine transmite la TV finala Simona Halep  Elise Mertens de la WTA Doha

Simona Halep se va duela cu Elise Mertens în finala de la turneul WTA care are loc la Doha, azi, de la ora 17.00, iar meciul dintre cele două jucătoare de tenis o să fie transmis la TV.

Simona Halep a reușit să se califice în finala de la Doha după o partidă dramatică în fața Elinei Svitolina. Sportiva noastră a întors meciul contra ucrainencei de la 1-4 în decisiv și s-a impus în final cu 6-3, 3-6, 6-4, după un duel care a durat două ore și 8 minute. De partea cealaltă, Elise Mertens a ajuns în ultimul act după ce a trecut de Angelique Kerber (6 WTA), scor 6-4, 2-6, 6-1.

Digi Sport 1 transmite finala Simona Halep – Elise Mertens de la WTA Doha

Astfel, Simona Halep o să joace împotriva Elisei Mertens pentru al 19-lea titlu din carieră, iar finala de la Doha o să fie transmisă de Digi Sport 1. Toate fazele importante ale duelului dintre Simona Halep și Elise Mertens vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. 

Înaintea duelului de la WTA Doha, Simona Halep și Elise Mertens s-au mai întâlnit de două ori până acum, iar ambele partide au avut loc în 2018. În primul duel, cel care a avut loc la Madrid, sportiva noastră s-a impus cu 6-0, 6-3. Apoi, Simo a întâlnit-o pe Elise Mertens la Roland Garros, acolo unde a învins-o cu 6-2, 6-1 pe jucătoarea din Belgia.

Simona Halep într-un meci de la WTA Doha

Simona Halep să revină pe locul 1 WTA

După finalul turneului de la Doha, Simona Halep va urca pe locul 2 în clasamentul WTA, dar sportiva noastră speră să fie iar numărul 1 mondial. După ce a ajuns în finală, acolo unde se va duela cu Elise Mertens, Simona și-a asigurat 5537 de puncte, iar dacă o va învinge pe jucătoarea din Belgia va ajunge la 5.702, dar va rămâne în spatele liderului Naomi Osaka. Jucătoarea niponă are 6.970 de puncte, adică un avantaj de minimum 1.268 în fața jucătoarei din România.  VEZI AICI CUM POATE REVENI SIMONA HALEP PE LOCUL 1 WTA!