Sport

Cine transmite la TV Gyor – CSM București din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

26.01.2019 | 10:00
Cine transmite la TV Gyor  CSM Bucuresti din grupele Ligii Campionilor la handbal feminin

Meciul de handbal feminin Gyor – CSM București, care se dispută sâmbătă, 26 ianaurie, de la ora 20:30 în cadrul celei de-a doua grupe principale a Ligii Campionilor, este transmis în direct în România de două posturi de televiziune: Digi Sport și Telekom Sport. Partida contează pentru runda a cincea a grupei principale B, primele patru clasate din cele șase aflate în fiecare grupă urmând a merge în sferturi de finală.

Este o partidă foarte grea pentru campioanele României, care după consumarea primelor patru etape din cadrul celei de-a doua grupe principale, ocupă locul secund, cu trei victorii și un eșec, lider fiind Gyor, cu succese pe linie. CSM București ar fi putut și ea avea punctaj maxim, dar a venit din prima fază a grupelor cu povara eșecului de pe teren propriu în fața norvegiencelor de la Vipers Kristiansand.

Digi Sport și Telekom Sport transmit în direct Gyor – CSM București

Partida Gyor – CSM București se joacă sâmbătă, 26 ianuarie, cu începere de la ora 20:30 în Sala Sporturilor din Gyor în cadrul etapei a cincea a grupei principale 2. Jocul va fi transmis în direct atât de Digi Sport 1 cât și de Telekom Sport 1. Puteți să intrați și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări desfășurarea partidei în format LIVE VIDEO.

Antrenorul echipei bucureștene, Dragan Djukic are, din păcate, mari probleme de lot înaintea acestui meci extrem de dificil, pe terenul echipei care deține trofeul Ligii Campionilor. Două dintre cele mai bune jucătoare din lot, una efectiv de neînlocuit s-au accidentat pe termen lung și nu vor putea ajuta echipa.

Campioanele României, misiune infernală fără Cristina Neagu și Amanda Kurtovic

Este vorba de Cristina Neagu, operată de ruptură de ligamente în urma accidentării suferite la turneul final al CE din Franța chiar în meciul cu Ungaria și de norvegianca Amanda Kurtovic, ambele responsabile cu golurile din poziție de interi.

Gyor - CSM București. pe lângă Cristina Neagu o altă pierdere imensă va fi Amanda Kurtovic
Gyor – CSM București. pe lângă Cristina Neagu o altă pierdere imensă va fi Amanda Kurtovic

Tocmai de aceea, după cu au negociat fără succes, în iarnă, cu agenții a nu mai puțin de zece jucătoare, CSM s-a repliat de urgență și a transferat-o pe Claudia Constantinescu, golgeterul echipei din Zalău. Evident, pentru Claudia Constantinescu să ajungi direct din Liga națională să joci pe terenul câștigătoarei Ligii Campionilor este un salt uriaș, dar tunarul Zalăului are calitate și poate fi un sprijin pentru bucureștence, al căror obiectiv acum este asigurarea unui loc în sferturile de finală.