Fotbal international

Cine transmite la TV Hajduk Split – FCSB, din turul 3 al Europa League! Anunţul de ultima oră

07.08.2018 | 23:35
Cine transmite la TV Hajduk Split  FCSB din turul 3 al Europa League Anuntul de ultima ora

FANATIK.RO

vă prezintă cine transmite la TV Hajduk Split – FCSB, meci din prima manşă a turului 3 preliminar al Europa League, care va avea loc joi, 9 august, de la ora 21.45, pe stadionul “Poljud”. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

După ce a reuşit să treacă de Rudar Velenje în turul 2 preliminar al Europa League, FCSB se va duela cu Hajduk Split în turul 3. Partida tur care va avea loc în Croaţia o să fie transmisă de Pro TV. Anunţul a fost făcut în urmă cu puţin timp de Mihai Mironică, pe siteurile de socializare.

Cine transmite la TV Hajduk Split – FCSB, din turul 3 preliminar Europa League

Manşa retur a turului 3 preliminar al Europa League, care va avea loc joi, 16 august, de la ora 21.30, pe “Arena Naţională”, o să fie transmisă de Pro TV. Toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro. 

FCSB a trecut în turul 2 preliminar al Europa League de Rudar Velenje. Echipa antrenată de Nicolae Dică s-a impus în prima manşă cu scorul de 2-0, iar pe “Arena Naţională” a câştigat cu 4-0, după golurile înscrise de Florin Tănase (min 23 penalty), Olimpiu Moruţam (minutul 49), Florinel Coman (minutul 68) şi Daniel Benzar (minutul 90+3). De partea cealaltă, Hajduk Split a învins-o pe Slavia Sofia pe teren propriu cu 1-0, iar în Bulgaria a câştigat cu 3-2, după un meci plin de emoţii pentru gruparea din Croaţia.

Loturile celor două echipe:

Hajduk Split

Tomislav Duka

, Marin Ljubic, Josip Posavec, Davor Matijas, Borja Lopez, Boto Mikulic, Zoran Nizic, Hysen Memolla, Stipe Vucur, Andre Fomitschow, Domagoj Bradaric, Ardian Ismajli,  Steliano Filip, Edin Sehic, Hamza Barry, Darko Nejasmic, Adam Gyurcso, Mijo Caktas, Josip Radosevic, Ante Palaversa, Josip Juranovic, Dino Besirovic, Stanko Juric, Toma Basic, Fran Tudor, Mirko Ivanoviski, Michele Sego, Ivan Delic, Leon Krekovic, Jairo, Ahmed Said, Tonio Teklic

Antrenor: Zeljko Kopic

FCSB

Cristian Bălgrădean, Andrei Vlad, Mihai Bălaşa, Junior Morais, Marko Momcilovic, Bogdan Planic, Romario Benzar,  Mihai Pintilii, Dragoş Nedelcu, Florinel Coman, Lucian Filip, Florin Tănase, Olimpiu Moruţan, Ovidiu Popescu, Gabriel Toma, Daniel Benzar, Filipe Teixeira, Kamer Qaka, Harlem Gnohere, Antonio Jakolis, Ianis Stoica, Cristian Dumitru, Dennis Man

Antrenor: Nicolae Dică

Croaţii au scos la vânzare biletele pentru Hajduk Split – FCSB, din prima manşă a turului III preliminar al Europa League. Preţurile pentru meciul din Coraţia nu sunt scumpe şi variază între 95 de RON, pentru adulţii care vor să stea în Tribuna Vest, şi 7 RON, pentru minorii care îşi vor achiziţiona bilete în Tribuna Sud a arenei “Gradski stadion U Poljudu”, care are o capacitate de 35.000 de locuri şi care a fost construit în 1979 în oraşul Split.

Stadionul Poljud va găzduit meciul Hajduk Split - FCSB
Stadionul Poljud, unde va avea loc Hajduk Split – FCSB, din manşa tur a turului III preliminar din Europa League

La viitoarea adversară a FCSB-ului din turul III preliminar al Europa League evoluează şi Steliano Filip, fotbalist care a ajuns la echipa din Croaţia în ianuarie 2018. Croaţii i-au plătit lui Ionuţ Negoiţă, patronul lui FC Dinamo Bucureşti, suma de 300.000 de euro, iar fundaşul încasează un salariu lunar de 20.000 de euro la Hajduk. Nu a reuşit să se integreze şi a bifat cinci meciuri pentru gruparea din Split.

Hajduk Split – FCSB, joi, 9 august, ora 21.45, în Croaţia, pe “Gradski stadion U Poljudu”, în turul III preliminar al Europa League, LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Tags: