Fotbal international

Cine transmite la TV Liverpool – PSG în Liga Campionilor

18.09.2018 | 17:38
Cine transmite la TV Liverpool  PSG in Liga Campionilor

Cine transmite la TV partida Liverpool – PSG din Liga Campionilor. Cele două super echipe se duelează marţi, de la ora 22:00 în Grupa C din Champions League. Trupa antrenată de Jurgen Klopp pleacă favorită în duelul de pe Anfield, dar este aşteaptată o replică solidă din partea lui Neymar şi compania.

Fanii fotbalului european pot urmărit Liverpool – PSG  atât pe Digsport 1, cât şi de Telekom Sport, ambele  televizuni având dreptul de a transmite acest duel. Cele două echipe sunt principalele favorite la ieşirea din faza grupelor.

Unde vedem la TV Liverpool – PSG. Cine transmite meciul din grupele Champions League

Cele două echipe au avut două stiluri diferite de a aborda debutul în Champions League, dar acest lucru se datorează şi datorită adversarului. PSG  a făcut spectacol în ultima etapă din Ligue 1 înainte de startul Ligii Campionilor, iar elevii lui Thomas Tuchel s-au impus cu 4-0 în duelul cu St. Etienne, într-un meci în care antrenorul german şi-a permis să îl odihnească pe Neymar, în timp ce Kylian Mbappe a fost suspendat şi a văzut şi el demonstraţia de pe Parc des Princes.

Liverpool a evoluat sâmbătă, împotriva celor de la Tottenham, cu cea mai bună formaţie posibilă, iar elevii lui Jurgen Klopp au reuşit să se impună cu 2-1 şi sunt pe primul loc în clasament cu 15 puncte. Formaţia de pe Anfield Road este alături de Chelsea singura echipă cu maximum de puncte până în acest moment în clasamentul din Premier League.

Liverpool are un program infernal în această perioadă, cu meciuri atât în Premier League și Champions League, cât și în Cupa Ligii, unde o așteaptă un duel dificil cu Chelsea. În aceste condiții, Jurgen Klopp se vede nevoit să rotească jucătorii în formula de start, altfel riscând ca aceștia să se accidenteze din cauza efortului fizic continuu.

“Sigur că trebuie să rotim lotul. Vom analiza și vom vedea exact cum trebuie să procedăm. Să nu se înțeleagă faptul că am pregătit meciul cu Tottenham gândindu-mă deja la duelul din Champions League. E prea complicat! Trebuie să treci de meci și apoi să vezi pe cine ai disponibil. Asta este, încerci mereu să ai cei mai buni jucători gata să intre pe teren”, a declarat tehnicianul lui Liverpool.

  • 18 septembrie, Liverpool – PSG, Champions League
  • 22 septembrie, Liverpool – Southampton, Premier League
  • 26 septembrie, Liverpool – Chelsea, Cupa Ligii
  • 29 septembrie, Chelsea – Liverpool, Premier League
  • 3 octombrie, Napoli – Liverpool, Champions League
  • 7 octombrie, Liverpool – Manchester City, Premier League

Acesta este programul infernal pe care îl are Liverpool în următoarele 3 săptămâni. Cu foarte mulți jucători care au plecat să joace pentru echipele naționale în pauza competițională, Klopp e și mai nemulțumit că nu a putut să îi aibă la antrenament pe brazilienii Alisson, Fabinho și Firmino. Aceștia s-au întors la lot cu 2 zile înainte de meciul cu Tottenham, iar  Fabinho încă nu a debutat pentru echipa de pe Anfield.

“Nu îmi place această situație. Nu e ca și cum mi-ar plăcea să îi spun lui Fabinho, care este un jucător plin de energie și care vrea să joace, că nu va fi implicat în acest week-end. Nu este deloc plăcut, aceste lucruri trebuie să se întâmple doar rar. Avem fotbaliști care joacă împreună de foarte mult timp. El vine din altă ligă, de la o echipă cu un sistem total diferit. Lotul nostru este foarte bun așa că are nevoie de timp. Dar planul a fost și încă mai este ca Fabinho să ne ajute să fim mai buni. La asta lucrăm”, a mai spus tehnicianul german.