Cine transmite la TV lupta Mike Tyson – Roy Jones Jr. Unde vedem meciul în România

Sorin Dumitrescu   
în Box
28/11/2020, 11:07
Cine transmite la TV lupta Mike Tyson – Roy Jones Jr. Unde vedem meciul în România
Cine transmite la TV lupta Mike Tyson - Roy Jones Jr. Unde vedem meciul în România. Foto: Mike Tyson Instagram

Marele eveniment sportiv al sfârșitului acestei săptămâni se va produce în dimineața zilei de duminică, 29 noiembrie, mai precis la ora 4 dimineața, ora României. Cu siguranță, impactul pentru iubitorii sportului va fi unul imens, fiind vorba de o revenire a unui nume celebru, un mare campion mondial din anii 80-90 ai secoului trecut.

Este vorba de meciul de box dintre doi foști multipli campioni mondiali, oarecum apropiați și ca vârstă, Mike Tyson – Roy Jones Junior. Evident, nu se pune problema unui meci pentru titlul mondial la vreuna dintre versiuni, ci doar de un meci demonstrativ.

Care se va derula în Carson, California, după ce inițial data de disputare a meciului fusese stabilită pentru 12 septembrie, dar s-a revenit asupra ei, pentru a exista timpul necesar creaării unui campanii de promovare mult mai serioase.

Mike Tyson – Roy Jones Junior Live Stream PRO TV

Meciul dintre Mike Tyson și Roy Jones Junior va avea loc la ora 4 dimineața duminică 29 noiembrie și va putea fi vizionat în România pe postul PRO TV. Îl veți mai putea urmări în format LIVE VIDEO și dacă veți accesa site-ul FANATIK.RO. Asta în timp ce în SUA amatorii de box vor plăti 49,99 dolari.

Așadar, va fi un meci demonstrativ între Mike Tyson, ajuns acum la 54 de ani, și Roy Jones Junior, cu trei ani mai tânăr. Ambii au în palmares cariere impresionante și titluri mondiale, reușind inclusiv stabilirea unor recorduri impresionante.

Doi campioni mondiali și recordurile lor

Mike Tyson este cel mai tânăr campion mondial la categoria grea, la categoria supergrea, la 20 ani, 4 luni și 22 de zile. Totodată, Tyson a reușit să devină primul boxer de la categoria supergrea, care a deținut simultan titlurile WBA, WBC și IBF și singurul de la categoria supergrea care le-a unificat succesiv.

Roy Jones Junior are și el performanțele sale, fiind unicul boxer din istorie care și-a început cariera în categoria semi-mijlocie, ajungând până în categoria grea și câștigând tiluri mondiale în 4 categorii diferite.

Viața extrasportivă la poli opuși

Și viețile celor doi pugiliști în afara ringului au fost pline de evenimente. Însă la poli opuși. Tyson și-a compromis mult cariera prin cele două șederi la închisoare, cea mai importantă fiind de trei ani în urma unui viol comis în 1991 și în ring s-a descalificat ca sportiv după ce l-a mușcat de ureche în timpul unui meci pe Evander Holyfield în 1997, încât o bucățică de organul auditiv a fost găsită pe podea!

Roy Jones Junior a devenit celebru în lumea showbizzului. Este un rapper extrem de apreciat, care are numeroase albume în CV-ul său, piese care au avut mare căutare și în același timp și-a dovedit și calitățile incontestabile de actor, jucând în mai multe producții.

Închide ×