Fotbal international

Cine transmite la TV meciul Barcelona – Real Madrid! Unde vedem El Clasico 2018

27.10.2018 | 11:01
Cine transmite la TV meciul Barcelona  Real Madrid Unde vedem El Clasico 2018

Barcelona – Real Madrid este cel mai aşteptat meci al sezonului în La Liga. Chiar dacă este primul El Clasico în care Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo nu vor juca, microbiştii din întreaga lume vor urmări partida care se va disputa duminică, de la ora 17:15.

Meciul Barcelona – Real Madrid poate fi urmărit în direct pe Telekom Sport 1 şi Digi Sport 1. Toate fazele importante din El Clasico vor fi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO începând cu ora 17:15. Derby-ul care împarte Spania în două a ajuns la episodul 238, iar madrilenii sunt în avantaj, cu 95 de victorii, în timp ce catalanii s-au impus de 92 de ori.

Cine transmite la TV meciul Barcelona – Real Madrid! El Clasico se vede în 183 de ţări

Meciul Barcelona – Real Madrid va fi transmis în direct la TV în 183 de ţări. De-a lungul anilor, El Clasico a generat audienţe fabuloase, iar partida care se va disputa duminică, de la ora 17:15, ar urma să fie urmărită de peste 650 de milioane de oameni. În plus, în mai multe ţări, derby-ul Spaniei va fi putea fi vizionat în cinematografe. Partida de pe “Camp Nou” va putea fi urmărit şi pe ecrane gigant în Miami, Shanghai, Hong Kong, Bogota, Lisabona, Johanseburg, Taşkent sau Kuala Lumpur. Evenimente de acest gen sunt organizate în marile oraşe ale lumii din 2015.

Derby-ul care se va disputa duminică pe “Camp Nou” este cel scump din istorie. Cel mai ieftin bilet la Barcelona – Real Madrid costă 179 de euro, în timp ce un tichet la lojele VIP de pe stadionul catalanilor are un preţ astronomic, 4.040 de euro. Fanii Barcelonei au pregătit o coregafie specială pentru derby, aşa cum fac în fiecare din 1992 şi până în prezent. Suporterii vor avea realiza un mozaic, cu ajutorul unor cartoane, care va mesajul “Dăm culoare fotbalului”.

Cine transmite la TV meciul Barcelona - Real Madrid, primul El Clasico al sezonului
Cine transmite la TV meciul Barcelona – Real Madrid, primul El Clasico al sezonului