Sport

Cine transmite la tv meciul Corvinul – Oțelul, finala Cupei României Betano 2024

Partida dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați, din finala Cupei României Betano, va avea loc miercuri, 15 mai, de la ora 20:30.
15.05.2024 | 08:23
Cine transmite la tv meciul Corvinul  Otelul finala Cupei Romaniei Betano 2024
Cine va televiza meciul dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați. foto: colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Ultimul act al Cupei României Betano se va desfășura pe stadionul Municipal din Sibiu și le va avea la start pe Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați.

Cine va transmite la tv meciul  Corvinul Hunedoara – Oțelul Galați, finala Cupei României Betano

Stadionul lui Hermannstadt găzduiește pentru a doua oară finala Cupei României. În 2023, Sepsi o învingea pe Universitatea Cluj la loviturile de departajare.

ADVERTISEMENT

Suporterii celor două echipe, dar și cei care vor să urmărescă deznodământul acestui sezon al Cupei, pot vedea partida de la Sibiu pe Digi Sport 1 și Prima Sport 1, miercuri, 15 mai, de la ora 20:30.

”Centralul” desemnat să arbitreze meciul dintre Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați este Marcel Bârsan, acesta fiind la capătul unui sezon în care a avut unele evoluții remarcabile.

ADVERTISEMENT

Miză financiară importantă la finala Cupei României Betano

Pe lângă dorința câștigării unui trofeu în acest sezon, Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați vor lupta în finala Cupei României Betano și pentru banii oferiți de Federația Română de Fotbal.

Diferența dintre suma primită de echipa care va ridica trofeul la finalul partidei de la Sibiu și cea pe care o va încasa adversara din finală este una uriașă.

ADVERTISEMENT

Echipa care se va impune în ultimul act al Cupei României Betano va primi un cec în valoare de 230.000 de euro, în timp ce Federația Română de Fotbal va vira în conturile pierzătoarei suma de 10.000 de euro.

Corvinul joacă finala Cupei României Betano fără să știe dacă poate merge în Europa League

Corvinul a evoluat în Liga 2 și nu a avut drept de promovare în acest sezon în SuperLiga, fiind club finanțat de organisme ale statului. Hunedorenii nu au primit încă licența de la UEFA pentru a participa în cupele europene și vor afla decizia după finala Cupei.

ADVERTISEMENT

Oficialii de la Corvinul Hunedoara au trimis solicitarea de licență către UEFA prin procedură extraordinară și se așteptau ca un verdictul până la finala cu Oțelul.

ADVERTISEMENT
3,90 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist” la meciul Corvinul Hunedoara - Oțelul Galați