Fotbal intern

Cine transmite la TV meciul Islanda – România, semifinala barajului pentru Euro

08.10.2020 | 10:40
Cine transmite la TV meciul Islanda  Romania semifinala barajului pentru Euro
ADVERTISEMENT

Meciul Islanda – România, din semifinalele barajului pentru calificarea la Euro, va fi transmis la TV și astfel fanii din toată țara îi vor putea vedea pe ”tricolori” la lucru.

Pentru întâlnirea decisivă din această, elevii lui Mirel Rădoi și-au ales numerele pe care le vor purta, iar Mario Camora va juca la debut cu 22.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă Rădoi a declarat că știe doar 50 la sută dintre titulari, primul 11 a fost în mare parte creionat după antrenamentul oficial și din informațiile FANATIK, selecționerul va miza pe câțiva jucători importanți de la CFR Cluj.

Islanda – România e transmis la TV

Întâlnirea Islanda – România, care se va disputa joi, de la ora 21:45, în semifinalele barajului pentru calificarea la Euro, va fi transmisă la TV de postul Pro TV, așa cum se întâmplă cu toate meciurile din această campanie ale ”tricolorilor”.

ADVERTISEMENT

Islanda – România este, în acest moment, meciul anului în fotbalul românesc. Dacă ”tricolorii” lui Mirel Rădoi vor învinge la Reykjavik, ceea ce ne dorim cu toții, titulatura de meci al anului se va muta pe partida din noiembrie, din deplasare, cu Bulgaria sau Ungaria.

După o așteptare suspect de lungă, de aproape 24 de ore, fiecare membru al delegației României a primit prin sms rezultatele testării Covid. Vestea bună este că toți jucătorii și membrii staff-ului tehnic au ieșit negativ. A fost însă și un rezultat pozitiv în cadrul delegației, dar această persoană nu face parte din staff și nici nu a intrat în contact cu jucătorii.

ADVERTISEMENT

Islandezii au făcut miercuri ultimele verificări la stadionul Laugardalsvarellir din Reykjavik, iar trimisul FANATIK a suprins un detaliu neliniştitor. Tabela de marcaj a arătat 2-1 pentru gazde, ceea ce sperăm noi e că a fost o simplă întâmplare.

Gazonul se prezintă impecabil, deşi în Islanda a plouat în ultimele zile şi se anunţă şi în noaptea de miercuri spre joi ploi uşoare. La cum arată acum suprafața de joc, la ora meciului se va prezenta în condiţii foarte bune.

ADVERTISEMENT

FANATIK l-a contactat pe Cristi Pușcaș, singurul fotbalist român care a evoluat în Islanda, pentru a creiona o imagine cât mai autentică a fotbalului din cea de-a doua insulă europeană, după Marea Britanie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,03 este cota pentru ”România merge mai departe” la meciul Islanda-România. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: