Fotbal intern

Cine transmite la TV meciul Lokomotiv Tbilisi – U Craiova, în primul tur preliminar din Europa League

24.08.2020 | 11:40
Cine transmite la TV meciul Lokomotiv Tbilisi  U Craiova in primul tur preliminar din Europa League
ADVERTISEMENT

Meciul Lokomotiv Tbilisi – U Craiova, din primul tur preliminar al Europa League va fi transmis la TV și astfel fanii oltenilor își vor putea vedea favoriții la lucru.

Elevii lui Cristiano Bergodi au ratat la mustață titlul în întrecerea internă în sezonul precedent și astfel sunt nevoiți să evolueze în a doua competiție internațională.

ADVERTISEMENT

Tragerea la sorți a fost una lejeră pentru olteni, adversarul fiind unul accesibil, singura problemă reprezentând-o faptul că vor fi nevoiți să jo0ace în deplasare.

Partida Lokomotiv Tbilisi – U Craiova din Europa League va fi transmisă la TV

Întâlnirea Lokomotiv Tbilisi – U Craiova, din primul tur preliminar al Europa League, programată joi, 27 august, de la ora 20.00, va fi transmisă în direct de Digi Sport.

ADVERTISEMENT

După 10 etape din prima ligă a Georgiei, Lokomotiv Tbilisi, adversara Universităţii Craiova în Europa League, ocupă locul 6, cu 13 puncte obţinute. În ultimul meci, contra lui Samtredia, echipa antrenată de Giorgi Chiabrishvili, a reuşit o remiză, scor 0-0.

Debutul în sezonul 2020-2021 al Europa League reprezintă cea de-a șaptea participare în cupele europene pentru formația din capitala Georgiei. Niciodată nu a reușit să meargă mai departe dintr-un tur european.

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova a debutat în noul sezon intern cu o victorie, scor 1-0, pe terenul formației Sepsi OSK Sfântu Gheorghe. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de bosniacul Elvir Koljic în ultimele minute ale întâlnirii.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi nu este îngrijorat de prestaţia modestă a formaţiei sale și pune totul pe seama începutului de sezon şi este optimist pentru meciul din Europa League, chiar dacă nu cunoaşte încă adversarul.

ADVERTISEMENT

Meciul de la Sfântu Gheorghe s-a terminat cu un scandal de pomină la vestiare. FANATIK a aflat ce s-a întâmplat după partidă, când arbitrul Radu Petrescu a fost atacat de oficialii echipei gazdă.


  • (P) Cota BETANO pentru Lokomotiv Tbilisi – U Craiova: 11,00 este cota pentru „peste 6,5 goluri“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT