Sport

Cine transmite la tv meciul România – Belarus, din preliminariile Euro 2024. FRF așteaptă 30.000 de fani în tribune, STB deviază liniile de troleu în zona Arenei Naționale

Pe ce post tv se vede România - Belarus. Număr important de bilete vândut pentru meciul de pe Arena Națională. Ce măsuri a luat STB.
27.03.2023 | 12:38
Cine transmite la tv meciul Romania  Belarus din preliminariile Euro 2024 FRF asteapta 30000 de fani in tribune STB deviaza liniile de troleu in zona Arenei Nationale
România - Belarus ar putea fi urmărit pe Național Arena de aproximativ 30.000 de fani. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România debutează pe teren propriu în noua campanie de calificare împotriva Belarusului, iar pe stadion sunt așteptați aproximativ 30.000 de spectatori, un număr impresionant ținând cont de numele adversarului.

Unde se vede la TV meciul România – Belarus. Cum s-au pregătit autoritățile

Meciul dintre România și Belarus va putea fi urmărit pe postul Prima TV, marți, 28 martie, de la ora 21:45, după ce partida cu Andorra a fost transmisă de Antena 1. Interesul pentru noua campanie este unul uriaș atât din partea telespectatorilor, cât și a fanilor, care vor fi prezenți în număr de circa 30.000 pe Național Arena.

ADVERTISEMENT

Din ultimele informații, până luni dimineață, s-ar fi vândut aproximativ 20.000 de bilete, iar Societatea de Transporturi București (STB) a luat mai multe măsuri speciale pentru a veni în întâmpinarea spectatorilor, așa cum a anunțat printr-un comunicat.

Antena 1 și Prima TV și-au împărțit fiecare meciurile și vor transmite câte cinci partide. Astfel, Antena 1 va transmite meciurile Kosovo – România (16 iunie), România – Kosovo (12 septembrie), Belarus – România (12 octombrie), România – Elveția (21 noiembrie).

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, Prima TV are următoarele partide: Elveția – România (19 iunie), România – Israel (9 septembrie), România – Andorra (15 octombrie) și România – Elveția (21 noiembrie).

Comunicat oficial al Societății de Transporturi București

„TPBI: meciul România – Belarus deviază liniile 86, 90 și 143 de la „Arena Națională”, marți după-amiază Liniile 86, 90 și 143 vor fi deviate marți, 28.03.2023, începând cu ora 15.00, la dispoziția Brigăzii Rutiere de Poliție, și nu vor mai întoarce la „Arena Națională”, având în vedere desfășurarea meciului de fotbal România – Belarus.

ADVERTISEMENT

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) a luat această decizie ca urmare a informării primite privind restricționarea traficului rutier pe Bd. Pierre de Coubertin (între Str. Vatra Luminoasă și rondul de intrare în „Arena Națională”).

Astfel, liniile de troleibuz 86 și 90 vor funcționa pe traseele de bază între terminalele „Dridu”, respectiv „Mircea Vulcănescu” și intersecția Str. Vatra Luminoasă/ Str. Tony Bulandra, apoi pe un traseu modificat pe ambele sensuri pe Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă.

ADVERTISEMENT

Linia de autobuz 143 va funcționa pe traseul actual între terminalul „Bucur Obor” și intersecția Bd. Pierre de Coubertin/ Str. Vatra Luminoasă, apoi pe un traseu modificat pe Str. Vatra Luminoasă, Str. Tony Bulandra, cu întoarcere ȋn Depoul Vatra Luminoasă”.


  • Cotă exclusivă FORTUNA: 3,30 este cota pentru „peste 3 goluri” la meciul România – Belarus

ADVERTISEMENT