Sport

Cine transmite la TV meciul România – Bosnia-Herţegovina, din etapa a 6-a a Ligii Naţiunilor

România închide această ediţie din Liga Naţiunilor împotriva Bosniei-Herţegovina, care se va desfăşura luni, de la ora 21:45, pe stadionul din Giuleşti.
25.09.2022 | 22:15
Cine transmite la TV meciul Romania  BosniaHertegovina din etapa a 6a a Ligii Natiunilor
Naţionala Românie joacă în Giuleşti meciul decisiv cu Bosnia. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România speră să evite ultimul loc al grupei cu o victorie în etapa a 6-a din Liga Naţiunilor, împotriva Bosniei-Herţegovina. Adversarii noştri au câştigat grupa şi vor juca pentru palmares în Giuleşti.

Partida România – Bosnia-Herţegovina se vede la tv

Meciul dintre România şi Bosnia-Herţegovina va fi transmis de Prima TV, luni, de la ora 21:45, în ultima etapă din Liga Naţiunilor. În următorii patru ani, Antena 1 şi Prima TV vor difuza confruntările naţionalei României.

ADVERTISEMENT

Aceeaşi televiziune a transmis două din precedentele confruntări ale “tricolorilor” din Liga Naţiunilor. Pe Prima TV au putut fi văzute înfrângerile în faţa naţionalei din Muntenegru: 0-2 la Podgoric şi 0-3 în Giuleşti.

Miză importantă pentru România! Naţionala vrea să evite retrogradare în Liga C

Pentru naţionala României este un meci cu o miză importantă. Selecţionata lui Edi Iordănescu este ultima în grupă în acest moment şi speră să obţină o victorie care să ducă naţionala noastră pe locul trei în clasament.

ADVERTISEMENT

Orice alt rezultat decât victoria va duce la retrogradarea naţionalei României în Liga C, care ne îndepărtează de fotbalul de elită european. La începutul campaniei, obiectivul a fost câştigarea grupei.

Edi Iordănescu, mesaj de mobilizare pentru jucători: “Mai avem o șansă, vedem după acest joc”

Federalii l-au asigurat pe Edi Iordănescu de faptul că va rămâne selecţioner şi după această campanie din Liga Naţiunilor, însă tehnicianul a declarat că vrea mai mult de la jucătorii săi de la acest meci:

ADVERTISEMENT

”Pot să vă spun că înainte de jocul cu Finlanda le-am spus băieților în vestiar că am biletul pe data de 8 să merg la Frankfurt în calitate de selecționer (la tragerea la sorți a grupelor preliminare pentru Euro 2024 – n.r.), dar le-am transmis că dacă nu vom schimba ceva, dacă nu vom arăta că avem potențial, nu mă urc în acel avion.

Trebuie să ne demonstrăm noi nouă și ei înșiși lor că putem și că pot mai mult. Au dat un prim răspuns, la Helsinki, dar nu e suficient. Mai avem o șansă, vedem după acest joc”, a spus Edi Iordănescu la conferinţa de presă.

ADVERTISEMENT

Bosnia-Herţegovina a adunat 11 puncte până acum în această grupă şi va evolua în Liga A din competiţie la următoarea ediţie.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,30 este cota pentru ”1 solist” la meciul România – Bosnia Herțegovina. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT