Sport

Cine transmite la TV meciul România – Franța la CE de Handbal feminin. „Tricolorele” întâlnesc campioana olimpică

România participă la Campionatul European de Handbal Feminin. „Tricolorele” vor juca în al doilea meci din grupe, luni 7 noiembrie, contra Franței, campioana olimpică.
07.11.2022 | 09:23
Cine transmite la TV meciul Romania  Franta la CE de Handbal feminin Tricolorele intalnesc campioana olimpica
Luni 7 noiembrie, de la 21:30, România întâlnește Franța în al doilea joc din grupe la Campionatul European de handbal feminin.
ADVERTISEMENT

România a pierdut la limită, 28-29, meciul cu Ţările de Jos, la debutul in Campionatului European de handbal feminin. “Tricolorele” porneau cu șansa a doua și abordează competiția cu un lot cu multe absențe, dar au luptat admirabil, și s-au recunoscut învinse, la limită, după un final foarte tensionat. Cea de-a doua partidă este programată luni, 7 noiembrie, de la ora 21:30, contra Franței.

Cine transmite la tv România – Franța, în a doua etapă a Campionatului European de Handbal Feminin

Urmează acum o a doua întâlnire în Grupa C a Euro 2022, împotriva Franței. Iar dacă Olanda este campioana mondială din 2019, fetele din Hexagon sunt deținătoarele titlului olimpic.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea se va disputa, luni 7 noiembrie, de la ora 21:30, în Sala Sporturilor Boris Trajkovski din Skopje, capitala Macedoniei de Nord. Este vorba despre cel mai modern complex sportiv din această ţară.

Confruntarea va fi televizată pe canalele Digi Sport 2 şi Prima Sport 2. Dar o mai puteţi viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

După meciul cu Țările de Jos, Cristina Neagu, liderul all-time al marcatoarelor la Campionatele Europene de handbal, a scos în evidență principalul atu al echipei noastre. Mai exact, spiritul de luptă.

“A fost un meci de luptă, așa cum arată și tabela. Cred că am fost foarte aproape. Și vreau să-mi felicit colegele, pentru că noi avem o echipă foarte tânără, cu puțină experiență.

ADVERTISEMENT

Astăzi am luptat nebunește. Și cred că, pe final, puteam lua puncte. Să fiu sinceră, cred că a fost vorba și de puțin noroc, pentru că noi am ratat, ele au marcat și asta a fost povestea.

A fost avantaj de un gol pentru ele, dar putea, cu ușurință, să fie un gol avantaj pentru noi sau să fie remiză. Sincer, sunt mândră de ceea ce am făcut.

ADVERTISEMENT

Nu am luat puncte, dar e primul meci și, dacă jucam la fel, avem șanse să avansăm în faza eliminatorie și să facem lucruri bune și acolo. Sunt foarte mândră să avem atâția fani în sală, ne-am simțit ca acasă”, a spus Cristina.

 

ADVERTISEMENT