Sport

Cine transmite la tv meciul România – Muntenegru, din grupele principale de la Euro handbal! O victorie menţine şansele de calificare

România va juca marţi, de la ora 19:00 împotriva naţionalei din Muntenegru, în grupele principale de la Euro handbal. Meciul va fi transmis de două posturi tv.
15.11.2022 | 08:00
Cine transmite la tv meciul Romania  Muntenegru din grupele principale de la Euro handbal O victorie mentine sansele de calificare
Cine transmite la tv meciul România - Muntenegru, din grupele principale de la Euro handbal! O victorie menţine şansele de calificare. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

România este la mâna ei în lupta pentru calificarea în semifinalele Campionatului European de handbal feminin. “Tricolorele” au nevoie de două victorii în ultimele două meciuri pentru a se califica în faza finală a competiţiei.

Cine transmite la tv meciul România – Muntenegru, din grupele principale de la Euro handbal!

Meciul România – Muntenegru va avea loc marţi, de la ora 19:00, la Skopje. Confruntarea va putea fi urmărită pe Digisport 1 şi Prima Sport 1, cele două posturi tv având drepturile de televizare ale competiţiei.

ADVERTISEMENT

Este primul din cele două meciuri decisive pe care le are România de disputat în drumul spre semifinale. “Tricolorele” sunt la mâna lor după egalul din meciul Ţările de Jos – Spania (29-29) şi victoria Franţei cu Muntenegru 27-19.

Programul României în grupele principale la Euro handbal! Două meciuri în mai puţin de 24 de ore

Însă, programul nu le ajută pe “tricolore”. România a avut trei zile libere după victoria cu Spania, însă va juca în mai puţin de 24 de ore cu Muntenegru şi Germania. Iar asta ar putea fi o problemă la al doilea meci.

ADVERTISEMENT

Cum “tricolorele” trebuie să câştige tot, ele nu îşi permit să nu joace la capacitate maximă cu Muntenegru pentru a pregăti meciul cu Germania. Astfel, este clar că la al doilea meci problemele de ordin fizic ar putea fi greu de gestionat.

Florentin Pera: “Am jucat 6 meciuri în 13 zile, s-a resimțit oboseala”

Florentin Pera a declarat înaintea meciului cu Muntenegru că ziua de pauză a venit într-un moment oportun şi are încredere în capacitatea handbalistelor de a se mobiliza:

ADVERTISEMENT

„Ne-a prins bine această zi de pauză, aveam nevoie, am avut un program încărcat. Am jucat 6 meciuri în 13 zile, s-a resimțit oboseala. De astăzi trebuie să ne concentrăm asupra meciului cu Muntenegru, unul foarte important pentru noi.

Am încredere în capacitatea fetelor de a se mobiliza. Muntenegru are o echipă bună, jucătoare cu mare experiență, dar și noi avem un moral bun și nu ne lăsăm copleșiți de faptul că Muntenegru trece printr-o formă bună în acest moment.

ADVERTISEMENT

Eram conștient că toate cele 3 meciuri din grupa principală vor fi grele”, a declarat selecţionerul României.

ADVERTISEMENT