Fotbal intern

Cine transmite la TV meciul Sabail Baku – Craiova din primul tur preliminar al Europa League

07.07.2019 | 18:31
Cine transmite la TV meciul Sabail Baku  Craiova din primul tur preliminar al Europa League

Meciul Sabail Baku – Craiova, din prima manșă a turului întâi preliminar al Europa League, va fi transmis la TV, astfel că fanii oltenilor își vor putea urmări favoriții în prima partidă a noului sezon. Întâlnirea de pe stadionul Bayil se va disputa joi, 11 iulie, de la ora 19:00, iar antrenorul Corneliu Papură nu îl va avea la dispoziție pe internaționalul de tineret Alexandru Cicâldău, abia revenit dintr-o scurtă vacanță.

Cine transmite la TV meciul Sabail Baku – Craiova din primul tur preliminar al Europa League

Duelul dintre FK Sabail Baku și Craiova, din prima manșă a turului întâi al Europa League va fi transmis în direct de Digi Sport 1, conform anunțului făcut pe site-ul postului de televiziune. Același post de televiziune va transmite și întâlnirea retur, care se va desfășura o săptămână mai târziu pe stadionul Ion Oblemenco din Bănie, dar a cărui oră de începere nu a fost încă stabilită.

Astfel, toate cele trei echipei românești implicate în primul tur preliminar al cupelor europene vor putea fi vizionate de împătimiții fotbalului pe micile ecrane. Pe lângă dubla Craiovei, Digi Sport 1 va mai transmite și meciul campioanei Ligii 1, CFR Cluj, din prima manșă a Champions League. Ardelenii vor juca în deplasare, marți, 9 iulie, de la ora 16:00, împotriva formației FC Astana din Kazahstan, acolo unde este legitimat și mijlocașul român Dorin Rotariu, iar partida poate fi urmărită și pe Look Plus.

Alex Ioniță la primul antrenament la Craiova (sursă foto: Facebook Universitatea Craiova)

Debutul lui Bogdan Andone la FCSB se vede pe Pro TV

Vicecampioana României, FCSB, va întâlni în primul tur preliminar al Europa League echipa Milsami Orhei din Republica Moldova. Meciul tur se va juca joi, 11 iulie, de la ora 21:30, pe stadionul Marin Anastasovici din Giurgiu, toate acestea deoarece pe Arena Națională va avea loc două concerte. Debutul oficial al lui Bogdan Andone pe banca tehnică a ”roș-albaștrilor” va putea fi văzut pe postul Pro TV.

În schimb, returul din Republica Moldova, care va avea loc la 18 iulie, de la ora 20:00, nu a fost cumpărat până acum, dar sunt șanse mari ca tot Pro TV să îl transmită. FCSB are o problemă extrem de mare înaintea dublei cu Milsami Orhei, Bogdan Andeone pierzându-l pe mijlocașul Olimpu Moruțan. Tânărul fotbalist a suferit o întindere la ligamentul genunchiului și va lipsit aproximativ două luni de pe teren.