Sport

Cine transmite la TV meciul Silkeborg – FCSB. Decizia trustului PRO după ce Gigi Becali a anunțat că „sacrifică” grupele Conference League

Pro TV a transmis primele două partide din UEFA Conference League ale FCSB-ului. Al treilea duel, cel cu Silkeborg, va putea fi urmărit pe un alt post de televiziune.
06.10.2022 | 00:10
Cine transmite la TV meciul Silkeborg  FCSB Decizia trustului PRO dupa ce Gigi Becali a anuntat ca sacrifica grupele Conference League
Silkeborg - FCSB, din etapa a treia a grupelor UEFA Conference League va fi difuzat pe Pro Arena. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

Pro TV nu transmite și cea de-a treia partidă a FCSB-ului din grupele UEFA Conference League. Meciul „roș-albaștrilor” cu danezii de la Silkeborg va putea fi vizionat pe Pro Arena, postul secundar al trustului media.

Pro TV nu transmite Silkeborg – FCSB. Partida se vede la Pro Arena

Pro TV a transmis primele două aventuri ale „roș-albaștrilor” în grupele Conference League. În prima partidă, FCSB a pierdut, scor 1-3 în deplasare la West Ham.

ADVERTISEMENT

În cea de-a doua dispută, formația pregătită de Nicolae Dică a remizat, scor 0-0 pe Arena Națională cu Anderlecht. În cea de-a treia partidă, FCSB se deplasează în Danemarca, iar disputa nu va fi transmisă la Pro TV, ci va putea fi urmărită pe Pro Arena, postul secundar al trustului Pro.

FCSB caută prima victorie în grupă, dar îi va fi greu să o obțină deoarece Nicolae Dică a mers în Danemarca fără 7 jucători titulari, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Sacrificarea” Conference League, principalul motiv pentru care FCSB „se mută” pe Pro Arena

Silkeborg nu a adunat niciun punct în grupele Conference League, deși danezii au pierdut de fiecare dată la limită. Totuși, duelul cu formația lui Kent Nielsen este mai puțin atractiv decât cele cu West Ham și Anderlecht.

Așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, Nicolae Dică va menaja mai mulți fotbaliști pentru partidele din campionat. Acest aspect a scăzut interesul Pro TV-ului pentru difuzarea meciului „roș-albaștrilor”.

ADVERTISEMENT

„Nu mai pot eu de România. Mă interesează pe mine de România? Nu mă interesează. Dacă sunt român, ce trebuie să mă intereseze de România? Ce am făcut cu coeficientul României? Nu mă interesează coeficientul României. Ce vreți să vă zic altceva? Nu că nu mă interesează UECL. 500.000 e o avere, dar ce fac? Jucăm cu Petrolul”, a declarat Gigi Becali, după victoria cu FC Argeș.

FCSB se concentrează pe SuperLiga

Așa cum a anunțat patronul Gigi Becali, FCSB se va concentra în perioada următoare pe duelurile din campionat. „Roș-albaștrii” se află într-o situație delicată în clasament, chiar dacă au câștigat ultima partidă din campionat, scor 3-2 cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Formația pregătită de Nicolae Dică se află pe locul 13, cu doar 11 puncte adunate în 10 meciuri, dar și cu 2 partide restante. 7 puncte o desparte pe FCSB de locul 6, ultimul care asigură calificarea în play-off-ul campionatului.

Pentru FCSB urmează duelul cu Petrolul, care va avea loc duminică, 9 octombrie, de la ora 21:30. „Dacă ne bate Petrolul, la revedere. Uităm play-off-ul. Sepsi a făcut 19. Petrolul face 20 și noi rămânem cu 11. La revedere play-off. Jucăm în play-out?

Acum am început să mă gândesc să iau măcar locul 7. De la 5 în sus nu mai ai cum. Singurul e 6. Trebuie să scoți Sepsi, Petrolul și UTA”, a mai spus Becali după victoria FCSB-ului cu Argeș, scor 3-2.

  • 35,8 milioane de euro este valoarea la care este cotat lotul celor de la FCSB, în creștere față de începutul sezonului!
  • 2 victorii are FCSB în SuperLiga după ce a disputat 10 etape. În acest moment, cu 11 puncte, echipa lui Nicolae Dică este la 7 puncte de locul 6, ultimul de play-off

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,91 este cota pentru „1” la Silkeborg – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT