Sport

Cine transmite la tv meciul Sivasspor – CFR Cluj, din etapa 5 a grupelor Conference League

CFR Cluj se deplasează în Turcia pentru duelul retur cu Sivasspor în penultima etapă a grupelor UEFA Conference League.
26.10.2022 | 23:47
Cine transmite la tv meciul Sivasspor  CFR Cluj din etapa 5 a grupelor Conference League
Cine transmite la tv meciul retur dintre Sivasspor și CFR Cluj. Sursă foto: Sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

CFR Cluj va merge în Turcia pentru a-și lua revanșa în fața lui Sivasspor în etapa a 5-a din grupele Conference League. În tur, pe Stadionul „Dr. Constantin Rădulescu”, echipa pregătită de Riza Calimbay s-a impus, scor 1-0.

Meciul Sivasspor – CFR Cluj din Conference League va fi transmis de postul Pro Arena

Echipa lui Dan Petrescu are șanse reale la calificare, grație celor două mari victorii în fața Slaviei Praga, echipa cu cel mai valoros lot din grupa G. Ardelenii au și o revanșă de luat după ce în partida tur, Sivasspor a câștigat la limită după un penalty transformat de Gradel.

ADVERTISEMENT

Toate cele 4 partide ale CFR-ului din grupele Conference League au fost difuzate la Pro Arena, postul secundar al trustului care deține drepturile TV pentru Conference League.

La fel ca duelul Anderlecht – FCSB, duelul Sivasspor – CFR Cluj va fi transmis la Pro Arena, joi, 27 octombrie, de la ora 22:00.

ADVERTISEMENT

CFR Cluj, 8 meciuri consecutive fără înfrângere înaintea duelului cu Sivasspor.

Campioana României merge pe terenul lui Sivasspor cu o serie de 8 meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile.

Ultima oară când formația pregătită de Dan Petrescu pierdea se întâmpla chiar la meciul tur cu Sivasspor. Ardelenii au șanse mari la calificare, iar cu o victorie în ultimele două etape și-ar asigura matematic calificarea în primăvara europeană.

ADVERTISEMENT

Meciul tur dintre Sivasspor și CFR Cluj a avut parte de un moment inedit. Echipamentul turcilor nu a ajuns la timp, astfel că nu puteau să evolueze. Totuși, campioana României i-a dat o mână de ajutor lui Sivasspor și le-a oferit tricouri albe, folosite la antrenamente.

Riza Calimbay a vorbit despre duelul retur cu CFR Cluj și le-a mulțumit pentru gestul din tur

Antrenorul liderului din grupa G vede acest meci ca pe o finală. Tehnicianul turc a lăudat potențialul fizic și tehnic al echipei lui Petrescu și le-a mulțumit românilor pentru gestul din meciul tur.

ADVERTISEMENT

„Avem o echipă foarte unită. Partida cu CFR e ca o finală, pe care vrem s-o câștigăm, ca să abordăm mai încrezători meciul cu Slavia și să ne calificăm mai departe. Știm că CFR e o echipă foarte puternică, din punct de vedere tehnic și fizic. Am câștigat în România, dar acum va fi alt meci.

Jucătorii noștri cunosc importanța acestui meci și, chiar dacă suntem o echipă mai mică, credem că e posibil să atingem acest obiectiv, acela de a trece de grupe.

În plus, vreau să le mulțumesc din suflet celor de la CFR Cluj, care, la meciul tur, când noi am avut niște dificultăți, au colaborat cu noi și ne-au ajutat să putem juca”, a spus Riza Calimbay, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT