Sport

Cine transmite la TV meciurile amicale ale României cu Georgia și Anglia

Meciurile amicale ale României cu Georgia și Anglia vor fi transmise la TV, iar FANATIK vă pune la dispoziție toate informațiile privind partidele „tricolorilor”.
02.06.2021 | 11:55
Cine transmite la TV meciurile amicale ale Romaniei cu Georgia si Anglia
Cine transmite la TV meciurile amicale ale României cu Georgia și Anglia. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Selecționata lui Mirel Rădoi va juca un meci amical în compania Georgiei, la Ploiești, duel la care fanii se vor putea întâlnii din nou cu fotbaliștii naționalei după o pauză de 565 de zile.

Cea de-a doua partidă de pregătire a „tricolorilor” va fi într-o deplasare cu Anglia, selecționata lui Gareth Southgate pregătindu-se pentru Campionatul European.

ADVERTISEMENT

Cine va transmite meciurile României cu Georgia și Anglia

Amicalul România–Georgia, programat pe stadionul “Ilie Oană” din Ploieşti, va fi transmis la TV, miercuri, 2 iunie, de la ora 21:45, de PRO TV, însă poţi urmări întreaga acţiune a meciului în format LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

De asemenea, meciul Anglia–România, care se va juca duminică, 6 iunie, de la ora 19:00, va fi transmis de PRO TV, dar și în format LIVE TEXT pe FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi vrea să obțină rezultate bune în meciurile amicale ale României, chiar dacă ajută doar la moral, pot fi niște guri de aer bune luate de selecționer, care s-a gândit la demisie după umilința suferită în Armenia, atunci când „tricolorii” au fost întorși și au pierdut meciul cu 3-2.

Deși i-a fost reproșat în mai multe rânduri, Mirel Rădoi a mărturisit că va continua să abordeze toate meciurile într-un sistem ofensiv de joc, așa cum ne-a obișnuit de la începutul mandatului său.

ADVERTISEMENT

Mirel Rădoi promite un joc spectaculos cu Georgia

Mirel Rădoi vrea să facă uitată meciul cu Armenia din calificările pentru Campionatul Mondial din 2022, dar și campania din Nations League, iar selecționerul promite un joc spectaculos în amicalul cu Georgia:

Probabil că dacă aș fi ghicitoare, aș fi mult mai exact (n.r. în legătură șansele României să continue seria de victorii împotriva Georgiei). Sperăm să avem o evoluție bună, constantă și să respectăm planul de meci. Asta este cel mai important.

ADVERTISEMENT

Sunt potrivite adversarele pentru ceea ce urmărim la meciurile din toamnă. În plus, căutăm și evoluții ale jucătorilor care să participe la Jocurile Olimpice. În ideea asta, sunt două jocuri care se pliază pe ceea ce ce urmează.

Principiile generale le vom aborda la fel. Pregătisem ceva pentru acest meci, dar am refăcut structura antrenamentelor și planul de joc pentru partida cu Georgia.

Am tot avut probleme cu accidentările, chiar și înainte de această campanie. Îmi pare nespus de rău pentru Andrei Burcă, probabil va sta 2-3 săptămâni, dar nu putem spune că în momentul de față suntem în dificultate”, a declarat Mirel Rădoi în cadrul unei conferințe de presă.

Partida amicală cu Anglia se va juca chiar pe stadionul lui Middlesbrough, coșmarul Stelei, așa se numea în 2006 echipa când evolua în Cupa UEFA, actuala FCSB, locul unde Mirel Rădoi și compania au pierdut dramatic o calificare istorică în finala competiției, unde ar fi întâlnit-o pe FC Sevilla.


  • (P) Cotă EXCLUSIVĂ Fortuna: 2,05 este cota pentru ”peste 2,5 goluri” la meciul România-Georgia. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT