Sport

Cine transmite la TV meciurile celor de la FCSB, Universitatea Craiova și Sepsi din Conference League. Programul complet al televizărilor

Trei televiziuni din România au cumpărat meciurile echipelor românești din turul doi preliminar al Conference League. CFR Cluj este singura care nu poate fi urmărită la TV.
26.07.2022 | 23:03
Cine transmite la TV meciurile celor de la FCSB Universitatea Craiova si Sepsi din Conference League Programul complet al televizarilor
3 televiziuni vor transmite meciurile echipelor românești. CFR Cluj e singura al cărei meci nu va fi la TV. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

FCSB – Saburtalo Tbilisi, Universitatea Craiova – FK Vllaznia și Olimpija Ljubljana – Sepsi Sfântu Gheorghe vor putea fi urmărite în direct la trei televiziuni din România.

Cine transmite FCSB – Saburtalo, Universitatea Craiova – Vllaznia și Olimpija Ljubljana – Sepsi Sfântu Gheorghe

FCSB – Saburtalo și Universitatea Craiova – Vllaznia sunt așteptate cu nerăbdarea de marea majoritate a microbiștilor din România.

ADVERTISEMENT

Astfel, ele au fost primele antamate de televiziunile din România și vor avea loc de la aceeași oră: joi, 28 iulie, 20:30.

Primul meci oficial al lui Nicolae Dică va fi transmis în direct de PRO TV. Dacă FCSB va reuși să se califice, ar putea întâlni pe Dunajska Streda (Slovacia), care s-a impus în meciul tur cu 2-0 împotriva celor de la Vikingur (Insulele Feroe).

ADVERTISEMENT

Universitatea Craiova – FK Vllaznia se vede la Digi Sport 1 și Prima Sport 1

Universitatea Craiova – FK Vllaznia va fi transmis de două televiziuni: Digi Sport 1 și Prima Sport 1, joi, 28 iulie, ora 20:30.

În cazul în care echipa lui Laszlo Balint va reuși să treacă de albanezi ar putea întâlni în turul următor pe  Zorya Luhansk, locul 4 în Ucraina în momentul întreruperii sezonului trecut și ar putea avea un mare avantaj.

ADVERTISEMENT

Din cauza războiului din Ucraina, sunt șanse mari ca dubla manșă să se joace pe terenul celor de la Universitatea Craiova.

Olimpija Ljubljana – Sepsi Sfântu Gheorghe, în sfârșit la TV

După ce meciul tur a fost transmis doar pe canalul oficial de Youtube al covăsnenilor de la o televiziune din Ungaria și comentat în limba maghiară, meciul retur al lui Sepsi a fost cumpărat și de o televiziune din România.

ADVERTISEMENT

Partida va fi transmisă de către Televiziuna Română (TVR 1), joi, 28 iulie, de la ora 20:00. Sepsi Sfântu Gheorghe se află în fața unei calificări istorice, deși echipa lui Cristiano Bergodi nu pornea ca favorită.

Sepsi Sfântu Gheorghe va întâlni în turul următor câștigătoarea duelului Rijeka (Croația) – Djurgardens (Suedia). Primul meci ar putea avea loc la Sfântu Gheorghe. În tur suedezii au câștigat cu 2-1.

CFR Cluj e singura echipă din cupele europene al cărei meci nu va fi televizat

CFR Cluj e aproape calificată după ce a câștigat meciul tur în fața celor de la Inter Club d’Escaldes cu scorul 3-0.

Astfel, meciul retur din Andorra nu prea a suscitat interesul televiziunilor, iar partida va fi transmisă doar pe canalul oficial de Youtube al campioanei României.

Meciul nu va fi produs de nicio televiziune din Andorra și se va disputa joi, 28 iulie, de la ora 18:00. Se pare că această decizie a fost luată din cauza lipsei infrastructurii și logisticii: Meciul retur cu Inter Club d’Escaldes se vede doar pe pagina noastră de YouTube! Deși reprezentanții televiziunilor din România au făcut eforturi pentru ca meciul să se vadă în țară, condițiile stadionului din Andorra nu permit realizarea producției TV, așadar veți putea urmări returul doar pe pagina noastră de YouTube”, a explicat clubul ardelean pe pagina oficială de Facebook.

Probleme au fost și la meciurile tur, iar partidele celor de la FCSB și Universitatea Craiova din Georgia și Albania au fost la un pas să nu fie televizate.

ADVERTISEMENT