Sport

Cine transmite la TV meciurile din play-off-ul Conference League! Unde se vor vedea CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova

România a ajuns cu trei echipe în faza play-off-ului Conference League, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, însă din această fază încep problemele în privința transmisiilor TV.
12.08.2022 | 15:18
Cine transmite la TV meciurile din playofful Conference League Unde se vor vedea CFR Cluj FCSB si Universitatea Craiova
România a ajuns cu trei echipe în faza play-off-ului Conference League, CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova, însă din această fază încep problemele în privința transmisiilor TV. Sursă foto: Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Cu trei echipe din patru la un pas de grupe, România şi-a consolidat coeficientul UEFA după meciurile jucate joi seară.

Unde se văd meciurile echipelor românești din play-off-ul Conference League

Fanii formațiilor CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova așteaptă cu nerăbdare partidele din play-off-ul Conference League, fază îm care transmisiile TV pot fi făcute şi de televiziunile care nu au cumpărat drepturile pentru această competiție, în speță Pro TV pentru țara noastră.

ADVERTISEMENT

Din informaţiile FANATIK, sunt şanse mari ca meciul tur dintre Universitatea Craiova şi Hapoel Beer Sheva să fie transmis de Digi Sport, aşa cum s-a întâmplat şi cu dubla cu Zorya Lugansk, din turul 3 preliminar.

FCSB, care joacă turul cu Viking Stavanger pe teren propriu, ar putea ajunge pe PRO TV, la fel ca la partidele retur cu Saburtalo Tbilisi şi DAC Dunajska Streda, ambele jucate pe Arena Naţională.

ADVERTISEMENT

Situaţia va fi inedită în retur (25 august), când toate cele trei meciuri se vor disputa toate la aceeași oră, 20:00. Astfel că microbiștii vor avea și ei de făcut o alegere dificilă în privința partidei pe care o vor urmări.

Singura necunoscută este meciul lui CFR Cluj

CFR Cluj va juca în deplasare turul cu Maribor, din play-off-ul Conference League, iar televiziunile ar putea intra în luptă pentru partida campioana României.

ADVERTISEMENT

Dubla cu Şahtior Soligorsk, din turul 3 preliminar al Conference League, a fost transmisă în direct de Digi Sport 2, din moment ce meciurile Universităţii Craiova s-au aflat pe canalul principal al trustului.

CFR Cluj este foarte aproape de urna capilor de serie pentru grupele Conference League.

Cu un coeficient UEFA de 19,500 puncte, CFR Cluj poate visa la un loc în urna capilor de serie pentru tragerea la sorţi a grupelor din Conference League. Pentru asta, campioana României trebuie să spere ca două dintre cele nouă echipe, cu un coeficient UEFA mai bun, din play-off-ul Conference League să fie eliminate, iar alte cinci formaţii, din play-off-ul Europa League, să rămână în a doua competiţie a Europei.

ADVERTISEMENT

FCSB are un coeficient UEFA de 17,500, sub cel al lui CFR Cluj, astfel că primul gând al “roş-albaştrilor” ar fi ca marea rivală din campionat să nu treacă de play-off. Astfel, pe lista meciurilor de urmărit, pentru echipa lui Nicolae Dică, se mai adaugă partida clujenilor şi încă două dueluri din play-off-ul Conference League.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,42 este cota pentru „x sau peste 2,5 goluri” la FCSB – Chindia Târgoviște. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT