Sport

Cine transmite la tv meciurile FCSB – Anderlecht și CFR Cluj – Sivasspor, din etapa a 2-a a grupelor Conference League

Joi, 15 septembrie, sunt programate meciurile din a doua etapă a grupelor Conference League. FCSB și CFR Cluj joacă pe teren propriu.
15.09.2022 | 01:11
Cine transmite la tv meciurile FCSB  Anderlecht si CFR Cluj  Sivasspor din etapa a 2a a grupelor Conference League
FCSB și CFR Cluj joacă pe teren propriu meciurile din etapa a doua a grupelor Conference League cu Anderlecht, respectiv Sivasspor. Sursa foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Campioana CFR Cluj și vicecampioana FCSB, singurele reprezentante ale României în faza grupelor Conference League joacă, joi, pe teren propriu cu Sivasspor, respectiv Anderlecht. Meciurile vor fi transmise la TV.

Șapte meciuri din cupele europene, la TV. Unde se văd CFR Cluj și FCSB

Etapa a doua din faza grupelor UEFA Europa Conference League programează, joi, 15 septembrie, nu mai puțin de 16 partide. Între acestea și duelurile CFR Cluj – Sivasspor, respectiv FCSB – Anderlecht.

ADVERTISEMENT

Partidele vor putea fi urmărite în transmisiuni directe pe canalele Pro Arena, de la ora 19:45, jocul CFR-ului, și pe Pro TV, de la ora 22:00 disputa dintre trupa lui Nicolae Dică și belgienii de la Anderlecht.

Nu vor fi, însă, singurele partide pe care fanii fotbalului din România le vor putea urmări în direct. Canalele Media Pro vor transmite în total șapte partide.

ADVERTISEMENT

Pe lângă meciurile CFR-ului și FCSB-ului, pe micile ecrane vor putea fi urmărite următoarele întâlniri din Conference League și Liga Europa:

  • Sheriff – Manchester United (meci din Liga Europa, pe VOYO, de la 19:45)
  • Midtjylland-Lazio (meci din Liga Europa, pe VOYO, de la 19:45)
  • AS Roma – HJK Helsinki (meci din Liga Europa, pe Pro Arena, de la 22:00)
  • Dinamo Kiev – Larnaca (meci din Liga Europa, pe VOYO, de la 22:00)
  • Silkeborg – West Ham (meci din Conference League, pe VOYO, de la 22:00)
ADVERTISEMENT

FCSB, obligată să câștige, CFR Cluj promite spectacol

După prima etapă din faza grupelor Conference League echipele românești au doar un punct și acela obținut in extremis de CFR Cluj, grație unui gol marcat de Yuri în prelungirile partidei cu Ballkani.

Cei de la FCSB sunt obligați să câștige meciul cu Anderlecht pentru a nu pierde contactul cu primele două poziții în clasamentul grupei. Doar prima clasată are asigurată calificarea directă în următoarea fază, în timp ce echipa de pe locul 2 va juca un baraj cu o formație venită din Liga Europa.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, președintele CFR-ului promite spectacol în duelul cu Sivasspor. Ardelenii sunt contestați de proprii fani din cauza jocului sub așteptări, iar oficialii clubului i-au transmis antrenorului Dan Petrescu ce așteptări au din punct de vedere tactic.

ADVERTISEMENT