Sport

Cine transmite la tv partida FCSB – Dunajska Streda din Conference League. Unde se pot vedea CFR Cluj, Universitatea Craiova și Sepsi. Update

CFR Cluj, FCSB, Universitatea Craiova și OSK Sepsi Sfântu Gheorghe joacă meciurile decisive pentru calificarea în play-off-ul UEFA Conference League, joi, 11 august.
08.08.2022 | 16:22
Cine transmite la tv partida FCSB  Dunajska Streda din Conference League Unde se pot vedea CFR Cluj Universitatea Craiova si Sepsi Update
Doar două meciuri ale echipelo românești din Conference League au fost cumpărate de televiziuni. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT
09-08-2022
10:42

Toate partidele echipelor româneşti din Conference League, transmise la tv

FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova şi Sepsi sunt cele patru echipe care evoluează în Conference League. Toate cele patru meciuri vor fi transmise la tv. Singurul meci sub semnul întrebării rămăsese cel al oltenilor, dar Digi Sport şi Prima Sport au achiziţionat drepturile pentru duelul de joi cu Zorya.

Programul şi televizările românilor în Conference League

  • ora 20:00 CFR Cluj – Șahtior Soligorsk (Digi Sport 2 și Prima Sport)
  • ora 20:00 Djurgardens – Sepsi (Pro Arena)
  • ora 20:30 FCSB – Dunajska Streda (Pro TV)
  • ora 20:30 CS Universitatea Craiova – Zorya Luhansk (Digi Sport 1 și Prima Sport)

FCSB și CFR Cluj au cele mai mari șanse să se califice în turul următor al Conference League, în timp ce Universitatea Craiova speră să întoarcă rezultatul, la fel ca Sepsi.

Cine transmite meciurile echipelor românești din Conference League. Meciul FCSB – Dunajska Streda se va vedea pe PRO TV

Meciul dintre FCSB și Dunajska Streda este partida care a atras cel mai mare interes din partea suporterilor, iar FANATIK a aflat în exclusivitate că vicecampioana României a vândut deja peste 30.000 de bilete pentru meciul cu slovacii.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, partida va atrage un număr mare de fani și în fața televizoarelor. Aceasta va fi transmisă în direct joi, de la ora 20:30, de către PRO TV, postul care a televizat și manșa retur dintre FCSB și Saburtalo. Acel meci a înregistrat audiențe foarte bune, iar din această cauză postul din Pache Protopopescu a decis că ar fi o afacere excelentă și transmiterea jocului cu echipa slovacă.

Doar partida dintre Universitatea Craiova și Zorya Luhansk (joi, 11 august, ora 20:30) nu a fost achiziționată momentan de vreun post TV, însă sunt șanse mari ca ea să fie transmisă de Digi Sport și Prima Sport. Negocierile sunt în toi și se așteaptă ca anunțul oficial să fie făcut dintr-un moment în altul.

ADVERTISEMENT

Unde se văd meciurile CFR Cluj –  Șahtior Soligorsk și Djurgardens – Sepsi

Partida dintre CFR Cluj și Șahtior Soligorsk va fi transmisă în direct de Digi Sport și Prima Sport. Campioana României are nevoie neapărat de victorie împotriva bielorușilor pentru a se califica în play-off. Meciul se va disputa joi, 11 august, de la ora 20:00.

Sepsi Sfântu Gheorghe ale cele mai mici șanse de calificare dintre echipele românești, însă covăsnenii își joacă șansa cu suedezii de la Djugardens.

ADVERTISEMENT

Jucătorii lui Cristiano Bergodi au pierdut acasă cu 1-3. Meciul retur va fi transmis de Pro Arena, joi, 11 august, de la ora 20:00.

Cu cine vor juca echipele românești în play-off-ul Conference League

Echipele românești își cunosc deja în mare potențialii adversari din play-off-ul Conference League, unde CFR Cluj și FCSB sunt favorite să ajungă.

ADVERTISEMENT

Astfel, echipa lui Nicolae Dică ar putea întâlni pe norvegienii de la Viking, care au câștigat cu 5-1 în fața celor de la Sligo Rovers.

Dacă CFR Cluj va trece de campioana Belarusului, echipa lui Dan Petrescu o va întâlni pe Helsinki, care a câștigat cu 2-0 meciul tur cu Maribor.

Sepsi Sfântu Gheorghe ar putea să o întâlnească pe APOEL Nicosia, care a învins-o cu 1-0 pe FC Kîzîljar Petropavlovsk.

Universitatea Craiova ar putea juca cu Hapoel Beer Sheva (Israel), care a câștigat cu 2-0 în Elveția, în fața celor de la Lugano.

ADVERTISEMENT