Fotbal international

Cine transmite la TV meciurile lui Ianis Hagi de la Rangers! Campionatul Scoției se vede și în România

12.02.2020 | 13:51
Cine transmite la TV meciurile lui Ianis Hagi de la Rangers Campionatul Scotiei se vede si in Romania
LIVE BLOG Europa League 16-imi de finală. Program, rezultate, informații de ultimă oră. Ianis Hagi, gol superb în Rangers-Braga. Alte şapte meciuri se joacă acum. VIDEO
ADVERTISEMENT

Meciurile lui Ianis Hagi de la Rangers vor putea fi urmărite la TV și în România. Posturile Look au anunțat, printr-un comunicat, că au achiziționat drepturile de difuzare pentru partidele din prima ligă a Scoției.

Campionatul din Scoția se vede în România

Ianis Hagi este unul dintre cei mai populari fotbaliști români aflați în activitate, iar transferul și începutul excelent din Scoția, de la Rangers, a stârnit și mai mult interes din partea fanilor.

ADVERTISEMENT

Începând cu partida din runda a 26-a, programată miercuri, de la ora 21:45, la Kilmarnock, meciurile lui Ianis Hagi de la Rangers vor putea fi urmărite la TV în România, posturile Look anunțând, printr-un comunicat, că au achiziționat drepturile de difuzare pentru campionatul scoțian.

Încă un campionat transmis de Look Plus și Look Sport! Începând de miercuri 12 februarie, partidele din campionatul Scoției și meciurile lui Ianis Hagi la Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard, pot fi văzute și în România!

ADVERTISEMENT

Steven Gerrard și Ianis Hagi vor fi pentru prima dată în direct pe Look Sport 2, miercuri de la 21:45 în Kilmarnock – Glasgow Rangers!”, a transmis Look printr-un comunicat.

Gol la primul meci ca titular

Ianis Hagi a ajuns la Rangers în această iarnă, sub formă de împrumut de la Genk, după ce a primit din ce în ce mai puține șanse la campioana Belgiei.

ADVERTISEMENT

Sub comanda lui Steven Gerrard, internaționalul român a debutat la meciul Aberdeen, când a intrat de pe banca de rezerve în minutul 77, iar la primul meci ca titular, cel cu Hibernian, Ianis Hagi a reușit să marcheze, golul decisiv al victoriei cu 2-1.

Ianis a fost titular și în urmă cu patru zile, la partida cu Hamilton din Cupa Scoției, dar nu a avut nicio realizare notabilă și a fost înlocuit în minutul 73.

ADVERTISEMENT

La finalul etapei 25, Rangers este la șapte puncte în spatele liderului Celtic Glasgow, însă echipa lui Hagi are un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT