Sport

Cine transmite la TV meciurile naţionalei României de handbal feminin de la Campionatul Mondial 2019! Programul transmisiunilor

26.11.2019 | 18:43
Cine transmite la TV meciurile României la CM de handbal feminin
ADVERTISEMENT

CM de handbal feminin 2019 are loc în perioada 30 noiembrie – 15 decembrie în Japonia în regiunea Kumamoto. Naționala României, singura reprezentativă din lume care nu a ratat nici o prezență la CM de handbal feminin, participă la această ediție cu numărul 24, după ce s-a calificat direct de la Euro 2018.

Cine transmite la TV meciurile României la CM de handbal feminin 2019

Competiția, la care sunt prezente 24 de echipe naționale, reprezentând cinci continente (Europa, Africa, Asia și cumulat America de Sud și Centrală). va putea fi urmărită și în țara noastră prin intermediul a nu mai puțin de trei posturi: Digi Sport, Telekom Sport și Look TV.

ADVERTISEMENT

Cele 24 de echipe sunt împărțite într-o primă etapă, în patru grupe de șase echipe. Va urma a doua fază pe grupe, în care primele trei clasate din grupele A și B vor constitui o nouă grupă, evident cu punctele acumulate cu celelalte calificate din grupa lor drept bonus, iar grupele C și D o altă grupă.

România trebuie să bată Spania, Muntenegru sau Ungaria

Apoi primele două clasate în grupele principale se vor confrunta în cruciș în semifinale. Vor mai avea loc cele două finale, mare și mică, precum și jocurile de clasament, locurile 5-24, care au primit, în premieră, o denumire, Cupa Președintelui.

ADVERTISEMENT

România face parte în prima fază a grupelor din grupa C, alături de Spania, Muntenegru, Ungaria, Kazahstan și Senegal și pentru a intra în următoarea etapă trebuie să învingă, evident, cele două echipe cotate drept cele mai slabe, Kazahstan și Senegal, dar și una dintre Spania, Muntenegru sau Ungaria.

Multe jucătoare noi în lotul României, după scandalul Corona Brașov

Naționala României merge la acest turneu final lovită de scandalul dopajului de la Corona Brașov, care a scos astfel din lot jucătoare importante, precum Eliza Buceschi, Cristina Laslo, Bianca Bazaliu și Daria Bucur. Ca urmare, obiectivul este calificarea la turneul preolimpic, de medalii fiind foarte greu de vorbit.

ADVERTISEMENT

Foarte important va fi, după cum sublinia și Cristina Neagu, meciul din 30 noiembrie, împotriva Spaniei, pentru că o victorie în acest joc de debut ar însemna foarte mult pentru lotul cu multe jucătore noi al României și totodată ar deschide ușa calificării în următoarea fază, admițînd că Senegal și Kazahstan nu vor pune probleme.

Programul transmsiunilor televizate ale României la turneul final

30 noiembrie ora 11:00  România – Spania: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look TV

1 decembrie ora 11:00  România – Senegal: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look TV

3 decembrie ora 12:00  România – Kazahstan: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look TV

4 decembrie ora 08:00  România – Muntenegru: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look TV

6 decembrie ora 12:00  România – Ungaria: Digi Sport 1, Telekom Sport 1, Look TV