Sport

Cine transmite la TV meciurile Saburtalo – FCSB, CFR Cluj – Inter Escalade și Vllaznia – Universitatea Craiova. Ce se întâmplă cu partida Sepsi – Olimpija Ljubljana

Trei dintre echipele românești prezente în turul 2 preliminar al Conference League, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, vor putea fi urmărite la TV în partidele tur.
20.07.2022 | 15:20
Cine transmite la TV meciurile Saburtalo  FCSB CFR Cluj  Inter Escalade si Vllaznia  Universitatea Craiova Ce se intampla cu partida Sepsi  Olimpija Ljubljana
Trei dintre echipele românești prezente în turul 2 preliminar al Conference League, FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova, vor putea fi urmărite la TV în partidele tur. Sursă foto: Flaviu Buboi/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Toate cele patru formații din țara noastră implicate în această fază a competiției vor juca joi, 22 iulie, în prima manșă.

FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova pot fi urmărite la TV în Conference League

În ciuda acestei aglomerări, partidele pe care FCSB, CFR Cluj și Universitatea Craiova le vor susține în prima manșă din turul 2 preliminar al Conference League vor putea fi urmărite de microbiști la TV. Nu același lucru se va întâmpla cu jocul Sepsi OSK – Olimpija Ljubljana, care până la acest moment nu a fost achiziționat de vreun post.

ADVERTISEMENT

Transmisiunile zilei de joi vor începe la ora 19:00 cu întâlnirea pe care vicecampioana FCSB o va disputa în Georgia, cu Saburtalo Tbilisi. Meciul va putea fi urmărit în direct pe canalele Digi Sport 1 și Prima Sport 1.

Prima partidă care a fost achiziționată de posturile de televiziune a fost cea pe care CFR Cluj o va disputa în Gruia cu Inter Club d’Escaldes din Andorra. Întâlnirea va începe la ora 20:30 și va putea fi vizionată pe posturile Prima Sport 2 și Digi Sport 2.

ADVERTISEMENT

Seara de joi se va încheia cu jocul pe care Universitatea Craiova îl va susține în deplasare cu albanezii de la FK Vllaznia. Meciul de la ora 22:00 va putea fi urmărit la Prima Sport 1 și Digi Sport 1.

Din păcate, posturile de televiziune nu s-au arătat interesate de transmiterea în direct a jocului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Olimpija Ljubljana, care începe la ora 21:00. În aceste condiții, oficialii clubului covăsnean au decis ca jocul să poată fi urmărit pe canalul de YouTube al clubului.

ADVERTISEMENT

Programul de joi al echipelor românești în turul 2 preliminar al Conference League

  • ora 19:00 Saburtalo Tbilisi – FCSB (Digi Sport 1 și Prima Sport 1)
  • ora 20:30 CFR Cluj – Inter Club d’Escaldes (Digi Sport 2 și Prima Sport 2)
  • ora 21:00 Sepsi Sf. Gheorghe – Olimpija Ljubljana (YouTube Sepsi)
  • ora 22:00 FK Vllaznia – Universitatea Craiova (Digi Sport 1 și Prima Sport 1)

Dan Petrescu se teme de amatorii din Andorra

FCSB are probleme de lot înaintea deplasării din Georgia, iar Toni Petrea va fi nevoit să facă schimbări în primul ”11” din cauza problemelor medicale, dar și a prestației mediocre din partida cu U Cluj, din prima etapă din SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Dan Petrescu, antrenorul lui CFR Cluj, a avut un discurs halucinant înainte de meciul cu semi-profesioniștii de la Inter Club d’Escaldes. Tehnicianul se teme de acest joc din cauza deplasării obositoare și a terenului sintetic.

Vești bune din tabăra Universității Craiova, Laszlo Balint având la dispoziție tot lotul. Din informațiile FANATIK, Ante Roguljic, Ștefan Baiaram și David Lazar s-au recuperat complet și au revenit la antrenamente după accidentările suferite.

ADVERTISEMENT