Sporturi

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019

23.05.2019 | 20:43
Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019
Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019

Pregătirile pentru Roland Garros 2019 se apropie de final, iar tragerea la sorţi va anunţa spectacolul pentru următoarele două săptămâni la Paris. Campionii en-titre de la Roland Garros sunt Simona Halep şi Rafael Nadal. Cei doi au de apărat câte 2000 de puncte. Anul trecut, Halep a trecut în finală de Sloane Stephens, iar Nadal de Dominic Thiem.

Unde pot fi urmărite la TV meciurile de la Roland Garros 2019

Simona Halep îşi va afla posibilele adversare de la Paris joi, pe 23 mai, de la ora 20, ora României. Românca în vârstă de 27 de ani urmează să joace în primul tur la Roland Garros duminică, pe 26 mai, sau luni, pe 27 mai, în funcţie de ce decid organizatorii privind ordinea de joc pentru jucătoarele aflate pe partea superioară şi inferioară a tabloului principal.

Partidele de la cel de-al doilea turneu de Grand Slam al anului vor fi transmise în direct pe Eurosport. De asemenea, cel mai mare post TV de sport din Europa pune la dispoziţie şi o aplicaţie de streaming pentru iubitorii sportului alb care doresc să urmărească partidele de pe toate terenurile filmate de la Roland Garros. Aplicaţia Eurosport Player este disponibilă pe toate dispozitivele şi costă 5 euro pe lună sau 25 de euro pe an.

Simona Halep
Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Roland Garros 2019

Simona Halep are de apărat la Roland Garros 2000 de puncte

Simona Halep va avea o misiune foarte dificilă anul acesta la Roland Garros. Jucătoarea noastră are de apărat la Paris nu mai puţin de 2000 de puncte, însă experţii din tenis o văd favorită clară. Rennae Stubbs a declarat că este convinsă de succesul româncei. “Simona Halep s-a întors şi se simte incredibil de bine pe zgură! Este ca la ea acasă pe această suprafaţă. Ea este marea favorită pentru mine. Sunt gata să bag mâna în foc că aşa se va întâmpla. Are o şansă uriaşă să câştige turneul de la Roland Garros. Românca este alegerea mea pentru Roland Garros, mizez pe ea”, a spus Stubbs pentru Beyond the Baseline.