Simona Halep

Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

24.10.2019 | 19:16
Cine transmite la TV meciurile Simonei Halep de la Turneul Campioanelor
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat pentru a 6-a oară la rând la Turneul Campioanelor, care se va desfășura între 27 octombrie și 3 noiembrie. Simona se află deja în China la Shenzhen, acolo unde se va ține competiția și a postat pe Instagram o poză alături de Darren Cahill, care a revenit pe postul de antrenor al campioanei de la Wimbledon.

Cine transmite la TV duelurile Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

În România, singurul post care va transmite integral la TV Turneul Campioanelor va fi Digi Sport. Simona va participa la competiție, deși a avut mari dureri de spate, care nu au lăsat-o să evolueze la capacitate maximă la turneele de la Wuhan și Beijing și care au determinat-o să nu participe la competiția WTA de la Moscova. Simona va participa la Turneul Campioanelor alături de alte 6 sportive și anume: Ashleigh Barty, Naomi Osaka, Karolina Pliskova, Bianca Andreescu, Petra Kvitova, Elina Svitolina si Belinda Bencic.

ADVERTISEMENT

Simona Halep nu a participat la Turneul Campioanelor de anul trecut din cauza unei accidentări, iar competiția a fost câștigată de ucraineanca Elina Svitolina, care speră să-și păstreze trofeul și în acest an.

Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Halep se simte mai bine

Chiar dacă a avut dureri mari la spate, Simona Halep a declarat că se simte mai bine și crede că va putea evolua fără probleme la Turneul Campioanelor: „n opinia mea, pot juca. Dar, niciodată nu știi cu aceste probleme la spate, fiecare turneu începe cu dureri la spate pentru că am această problemă încă din 2008, așa că este normal să fie și perioade mai grele, când durerile nu mă lasă să joc”.

ADVERTISEMENT

„Asta îmi doresc în acest moment în carieră. Am fost numărul 1 mondial destul timp. Acum principalul meu focus e pe astfel de turnee. Merg cu gânduri pozitive acolo, teoretic mă simt bine, dar cu spatele nu ştii niciodată”, a mai spus Simona Halep.

  • 28 de ani a împlinit Simona Halep pe 27 septembrie