Fotbal international

Cine transmite la TV PAOK Salonic – Benfica din Liga Campionilor

29.08.2018 | 08:00
Cine transmite la TV PAOK Salonic  Benfica din Liga Campionilor

PAOK Salonic – Benfica Lisabona se joacă miercuri, 29 august, ora 22:00 pe stadionul “Toumba” din Salonic şi va fi transmis în România în direct de numai puţin de trei posturi de televiziune: Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus. Partida contează drept retur în play-off-ul de calificare în grupele Champions League şi pleacă de la scorul de 1-1. PAOK se califică în cazul unei victorii sau a unui egal cu scorul de 0-0. La scorul de 1-1 vor urma prelungiri şi posibile lovituri de departajare. Benfica poate obţine accesul în grupele Champions League doar cu o victorie sau cu o remiză de la 2-2 în sus.

Dată fiind importanţa meciului şi a faptului că este vorba de echipa antrenată de un tehnician român, Răzvan Lucescu, interesul în România este foarte mare şi trei posturi de televiziune au decis să efectueze transmisiunea live: Telekom Sport 1 şi Look Plus au făcut-o şi în tur. Al treilea post este Digi Sport 1.

Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus transmit PAOK – Benfica

Este bătaie mare pe acest meci PAOK Salonic – Benfica Lisabona din play-off-ul Champions League, deşi nu este implicată nici o echipă românească. Faptul că PAOK este formaţia antrenată de Răzvan Lucescu i-a crescut brusc cota de interes la parametri mari şi în aceste condiţii ambele televiziuni de sport cu transmisii live din campionatele de frunte ale Europei plus postul Look Plus, care a difuzat live şi meciul tur, de la Lisabona, au cumpărat returul de la Salonic. Televiziunile au înţeles că acesta va fi capul de afiş fotbalistic al zilei de miercuri şi nu doreau ca telespectatorii lor să comute pe canalele rivale.

Cine transmite la TV PAOK Salonic - Benfica. În tur a fost 1-1 la Lisabona. Fază din meci
Cine transmite la TV PAOK Salonic – Benfica. În tur a fost 1-1 la Lisabona

Ne aflăm în faţa ultimelor 90 de minute de bătălie pentru accesul la masa bogaţilor, acces care asigură numai prin simpla prezenţă, fără puncte făcute în grupă, minim 20 de milioane de euro clubului respectiv, aşa cum s-a întâmplat cu ani în urmă cu campioana României, Oţelul Galaţi, care într-o grupă cu FC Basel, Benfica şi Manchester United nu a făcut nici un punct. Pentru a ajunge aici PAOK Salonic a trecut de FC Basel, cu 2-1 şi 3-0 în al doilea tur preliminar, cu 3-2 şi 0-0 de Spartak Moscova în al treilea tur preliminar, iar în primul meci al play-off-ului, la Lisabona, a scos un excelent 1-1. Benfica Lisabona a intrat în competiţie cu un tur mai târziu. A eliminat în al treilea tur preliminar pe Fenerbahce Istanbul, 1-0 acasă şi 1-1 în deplasare.

Germanul Felix Brych va conduce meciul de la Salonic

Unul dintre cei mai cunoscuţi cavaleri ai fluierului din Europa, germanul Felix Brych, va conduce importantul joc de la Salonic. Germanul în etate de 43 de ani este doctor în drept. Nu a mai condus niciodată un meci al lui PAOK Salonic, în schimb a arbitrat de două ori Benfica, în 2012 3-1 acasă cu Twente Enschede şi în 2016 Napoli – Benfica 4-2.

Este cel care a condus în 2017 finala de la Cardiff Real Madrid – Juventus 4-1, iar sezonul trecut a avut două partide cu multe controverse în Champions League, în sferturi Liverpool – Manchester City 3-0, dar, mai ales, în semifinale AS Roma – FC Liverpool 5-2, meci în care italienilor le-a refuzat două penaltyuri clare.

Meciul PAOK – Benfica va fi live pe Digi Sport, Telekom Sport şi Look Plus, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO şi pe www.fanatik.ro