Fotbal international

Cine transmite la TV partida Real Madrid – AS Roma, din grupele Champions League

19.09.2018 | 12:00
Cine transmite la TV partida Real Madrid  AS Roma din grupele Champions League

Real Madrid

va debuta acasă, pe Santiago Bernabeu, în această ediţie din Champions League, urmând să primească vizita celor de la AS Roma, în primul meci al grupei G. Alături de protagoniştii meciului programat miercuri, de la ora 22:00, din grupa G mai fac parte şi Viktoria Plzen şi ŢSKA Moscova, care se vor întâlni de la aceeaşi oră, în Cehia. Cine transmite la TV partida Real Madrid – AS Roma, primul meci din Ligă al deţinătoarei trofeului fără Cristiano Ronaldo.

Simbolul “galacticilor” din ultimii nouă ani, Cristiano Ronaldo s-a transferat în această vară la Juventus Torino, în schimbul sumei de 105 milioane de euro. CR7 a anunţat încă din seara în care Real Madrid a câştigat a treia oară consecutiv trofeul Champions League că aventura sa pe Bernabeu este aproape de a se termina. Acum, fanii sunt curioşi cum se vor descurca elevii lui Julen Lopetegui fără deţinătorul celor cinci baloane de aur.

Unde vedem la TV Real Madrid – AS Roma. Cine transmite meciul din grupele Champions League

În România, iubitorii sportului rege pot vedea partida Real Madrid – AS Roma pe cele trei posturi TV care au achiziţionat drepturile, Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV, începând cu ora 22:00. În sezonul trecut, Real Madrid a câştigat pentru a treia oară la rând cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa, după finala disputată în faţa lui Liverpool, la Kiev. Madrilenii s-au impus cu scorul de 3-1 în faţa britanicilor, care au rămas fără starul Mohamed Salah, accidentat după un duel cu Sergio Ramos. Fanii echipei antrenate de Jurgen Klopp au pus înfrângerea din finală pe seama lipsei din teren a lui Salah, care a fost înlocuit de Lallana încă din minutul 31.

Cristiano Ronaldo se fotografiază după ultimul trofeu cucerit la Real Madrid, Champions League
Cristiano Ronaldo se fotografiază după ultimul trofeu cucerit la Real Madrid

AS Roma a avut un parcurs superb în stagiunea precedentă din Champions League, după ce au eliminat-o pe Barcelona într-un meci spectaculos. Catalanii s-au impus în partida tur cu scorul de 4-1 şi au mers pe Olimpico relaxaţi, cu gândul la faza următoare, însă Roma i-a eliminat din sferturi după ce i-a învins la scor de neprezentare în manşa a doua.  Konstantinos Manolas, eroul celor de la AS Roma din meciul cu Barcelona, a mărturisit că nu se aşteaptă la o primire ostilă pe Bernabeu, după ce le-a produs fanilor lui Real o mare bucurie elimând pe Barca:

“Sunt sigur că fanii mă vor primi cu aplauze, dar nu știu dacă sunt un idol. Am primit sute de mesaje de mulțumire de la Madrid și va fi o plăcere să joc pe una din cele mai frumoase arene din lume. Golul de 3-0 mi-a adus cea mai fericită zi din carieră. Nu doar că am bătut Barcelona, o echipă atât de valoroasă, cu Messi, Suárez, Piqué, dar ne-am calificat în semifinale. Am trăit un sentiment unic, incredibil, bucurie imensă. Mai tremur când mă gândesc la ce-a fost”, a spus grecul Manolas.

Cine transmite la TV partida Real Madrid - AS Roma, din grupele Champions League. Konstantinos Manolas sărbătoreşte golul trei din meciul cu Barcelona, când i-a eliminat pe catalani din sfeturile Ligii
Cine transmite la TV partida Real Madrid – AS Roma, din grupele Champions League. Konstantinos Manolas sărbătoreşte golul cu Barcelona

Cei care se întreabă unde vedem la TV Real Madrid – AS Roma vor afla că pot urmări debutul “galacticilor” în acest sezon de Champions League, de pe Santiago Bernabeu, pe Digi Sport 1, Telekom Sport 1 şi Look TV, începând cu ora 22:00. Partida va fi transmisă şi în format LIVE VIDEO pe FANATIK.RO.