Fotbal international

Cine transmite la TV Racing Luxembourg–Viitorul, din Europa League

12.07.2018 | 14:37
Cine transmite la TV Racing LuxembourgViitorul din Europa League
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Racing Luxembourg–Viitorul, din Europa League. Trupa lui Gheorghe Hagi îşi începe drumul în Europa cu un meci în deplasare, în care “Regele” aşteaptă ca jucătorii săi să fie atenţi şi să trateze meciul cu maximă seriozitate.

Gheorghe Hagi nu a vrut să vorbească despre ce ar putea să facă echipa sa în turul următor, fiind de părere că adversarul de joi nu ar trebui subestimat, iar echipa să se vadă ca şi calificată: “Prima grijă e aceasta. Cel mai greu în fotbal este când te crezi favorit şi totul girează pentru tine, trebuie să fim atenţi, să pregătim meciul foarte bine. Au făcut progrese, suntem obligaţi să trecem turul şi după aceea vom vedea, ne aşteaptă două meciuri grele. 

ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Racing Luxembourg–Viitorul, din Europa League

Trebuie să ajungem bine, vom vedea, nu trebuie să dormim, ci să fim atenţi, să tratăm foarte serios. Hai să vorbim de primul pas şi după aceea”, a spus Gheorghe Hagi în cadrul unei conferinţe de presă.

Fosta campioană a României a revenit pe 6 iulie din Polonia, acolo unde s-a pregătit pentru debutul în Europa League, iar astăzi au ajuns în Luxemburg. În această seară este programată conferința de presă premergătoare partidei, urmată apoi de antrenamentul oficial înaintea jocului.

ADVERTISEMENT

Partida se va disputa joi, de la ora 21:00, şi va fi transmisă de TVR 1 şi TVR HD, după cum au anunţat pe site-ul clubului: “Racing FC Union Luxemburg – FC Viitorul, în direct pe TVR 1 şi TVR HD! FC Viitorul va începe joi, 12 iulie, de la ora 21.00 (ora României), o nouă campanie europeană. În prima manşă din turul 1 al Europa League, FC Viitorul, locul 4 în ultima ediție de campionat din Liga 1, va întâlni, în deplasare, câştigătoarea Cupei Luxemburgului, Racing FC Union. O confruntare pe care suporterii constănțeni şi nu numai o pot urmări în direct la TVR 1 şi TVR HD”.

Duelul va fi arbitrat de o brigadă din Insulele Feroe, cu Alex Troleis la centru, alături de asistenţii Dan Petur Pauli Højgaard.

ADVERTISEMENT
Cine transmite la TV Racing Luxembourg – Viitorul, din Europa League
Cine transmite la TV Racing Luxembourg–Viitorul, din Europa League. Ianis Hagi, alături de colegi

Citeşte şi: