Sporturi

Cine transmite la TV Rafael Nadal – Roger Federer din semifinalele de la Indian Wells 2019

16.03.2019 | 13:30
Cine transmite la TV Rafael Nadal  Roger Federer din semifinalele de la Indian Wells 2019

Cine transmite la TV Rafael Nadal – Roger Federer din semifinalele de la Indian Wells 2019. Rafael Nadal, locul 2 ATP, se duelează cu Roger Federer, locul 4 WTA, în penultimul act de la Indian Wells, iar duelul dintre cei doi jucători de tenis o să fie transmis la TV de Digi Sport, iar toate fazele importante vor fi LIVE VIDEO pe www.fanatik.ro.

Unde se poate vedea Rafael Nadal – Roger Federer în semifinale la Indian Wells 2019

Rafael Nadal, ocupantul locului secund în clasamentul ATP, a trecut la Indian Wells de Jared Donaldson, Diego Schwartzman, Filip Krajinovic şi Karen Khachanov. Ibericul, la fel ca Federer, nu a pierdut niciun set până în această fază a competiţiei. Elveţianul i-a învins la Indian Wells pe Peter Gojowczyk, Stanislas Wawrinka, Kyle Edmund şi Hubert Hurkacz.

Meciul de gală al zilei de la Indian Wells, cel dintre Rafael Nadal şi Roger Federer, este programat sâmbătă seară, al doilea meci de pe Stadium 1, și va lua startul în jurul orei 21:45, ora României, după prima semifinală a zilei, cea dintre austriacul Dominic Thiem şi canadianul Milos Raonic, meci care este programat să ia startul la ora 20, ora României. Ambele semifinale pot fi urmărite în direct la TV pe Digi Sport 2.

Rafael Nadal şi Roger Federer, episodul cu numărul 39 în circuitul masculin de tenis

Roger Federer și Rafael Nadal se vor duela în circuitul masculin de tenis pentru a 39-a oară. Aceasa este a treia cea mai importantă rivalitate din Era Open în ceea ce privește numărul de partide jucate, după Nadal – Djokovic (53) și Federer – Djokovic (47). Roger Federer va porni în această confruntare cu un minim avantaj, asta după ce Nadal a dat semne de slăbiciune în zona genunchiului în partida lui din sferturile de finală.

Cei doi titani ai sportului alb se vor întâlni la Indian Wells pentru a patra oară.

2012: 6-3, 6-4 pentru Roger Federer (semifinale)
2013: 6-4, 6-2 pentru Rafael Nadal (sferturile de finală)
2017: 6-2, 6-3 pentru Roger Federer (optimi de finală)