Life

Cine transmite la TV Rapid Viena – FCSB din playoff-ul Europa League

23.08.2018 | 12:35
Cine transmite la TV Rapid Viena  FCSB din playofful Europa League
ADVERTISEMENT

Cine transmite la TV Rapid Viena – FCSB. Rapid Viena – FCSB este duelul de milioane de euro al trupei antrenate de Nicolae Dică. Roș-albaștrii mai au un singur hop de trecut până în grupele Europa League, după calificarea in-extremis în fața croaților de la Hajduk Split. Cu toate acestea, duelul cu echipa din capitala Austrieise anunță cel puțin la fel de interesant. Cei care vor transmite la TV duelul dintre Rapid Viena și FCSB va fi postul de televiziune Pro Tv.

Până să ajungă în playoff-ul Europa League, FCSB a avut nevoie de două tururi preliminarii. Mai întâi trupa lui Nicolae Dică a trecut de modesta formație din Slovenia, Rudar Velenje, după ce i-a depășit în dublă manșă cu 2-0 în deplasare și 4-0 pe teren propriu. A urmat apoi un duel mult mai dificil, în compania celor de la Hajduk Split.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Dică a suferit enorm în deplasare, dar a reușit să scoată o remiză fără gol marcat. La retur, în fața a aproape 30.000 de fani, roș-albaștrii au reușit un meci mai bun în fața formației croate. Harlem Gnohere a transformat penalty-ul scos de Romario Benzar, dar vicecampioana României s-a văzut egalată în minutul 82, după reușita cu capul a lui Said. În prelungirile partidei, „Bizonul” a profitat de o ezitare a portarului advers și a reușit să înscrie simplu, cu capul, un gol care i-a dus pe roș-albaștri în duelul pentru grupele Europa League.

Rapid Viena a jucat doar un tur preliminar

Austriecii vin în playoff-ul Europa League după ce au trecut în turul 3 preliminar de Slovan Bratislava. Echipa antrenată de Goran Djuricin a pierdut cu 2-1 în Slovacia, dar a revenit spectaculos și a câștigat pe teren propriu cu scorul de 4-0, după un hat-trick al lui Knasmullner și un gol semnat de Murg.

ADVERTISEMENT

Potrivit transfermark.de, lotul formației austriece valorează aproape 32 de milioane de euro. Cei mai bine cotați fotbaliști ai trupei austriece sunt fundaşul stânga Boli Bolingoli Mbombo şi mijlocaşul defensiv în vârstă de 20 de ani Dejan Ljubicic, ambii cu o cotă de piață de 3 milioane de euro.

Din această vară, la Rapid Viena joacă și atacantul român Andrei Ivan. Fostul jucător al Craiovei a fost împrumutat de la FK Krasnodar, formație care l-a cumpărat de la olteni cu 3 milioane de dolari, dar pentru care a evoluat în stagiunea precedentă în numai 9 meciuri, timp de 82 de minute. Andrei Ivan se simte însă bine la Rapid Viena, unde a înscris deja 3 goluri și a oferit o pasă decisivă. Atacantul de 21 de ani a promis că va încerca să înscrie în poarta foștilor adversari din Liga 1 Betano:

ADVERTISEMENT

„Sunt concentrat, pregătit, sper să facem un rezultat bun acasă şi să ne calificăm. Şansele sunt egale. Fanii noştri sunt cei mai frumoşi din Austria, cred că vom avea o coregrafie foarte frumoasă cu FCSB. Vreau să dau gol, trebuie să marchez, să-mi fac treaba. Am făcut tumbe de 3 ori sezonul ăsta, sper să marchez cât mai mult. Cu FCSB nu fac tumbe, o să mă bucur altfel. O să schimb coregrafia. Le-am dat celor de aici nişte date despre FCSB, sper să fie adevărate”, a spus fostul atacant al Craiovei.

Partida Rapid Viena – FCSB va fi transmisă la tv de Pro Tv joi, 23 august, cu începere de la ora 21:30. De asemenea, meciul va putea fi urmărit în format live video și pe www.fanatik.ro.

ADVERTISEMENT