Fotbal intern

Cine transmite la TV returul U Craiova – Honved din Europa League

01.08.2019 | 12:24
Cine transmite la TV returul U Craiova  Honved din Europa League
ADVERTISEMENT

U Craiova o înfruntă pe Honved în manșa secundă din turul 2 preliminar al Europa League, joi, de la ora 19:15. Calificarea se joacă, după ce în tur cele două echipe au remizat 0-0

Cine transmite la TV returul U Craiova – Honved din Europa League

Dintre meciurile echipelor românești din cupele europene, doar cel al Craiovei nu a fost transmis în tur. Situația nu se va mai repeta în această săptămână. Fanii olteni și nu numai pot vedea partida U Craiova – Honved pe două posturi TV. Astfel meciul va fi transmis în direct pe Look Sport și Digi Sport 1, cu începe de la ora 19:15. Interesant este că oltenii i-au criticat pe maghiari că nu au putut programa partida la o oră mai târzie pentru a evita căldură, însă condițiile vor fi similare și la returul din Bănie.

ADVERTISEMENT

Craiova are un start de sezon excelent. Deși Corneliu Papură a fost puternic contestat de fani la fiecare meci, echipa a înregistrat cinci victorii și o remiză sub conducerea sa. În primul tur preliminar din Europa League, Știința a trăit periculos. După 3-2 în Azerbaidjan, Sabail a revenit de la 0-2 în Bănie și a avut șansa de a împinge meciul în prelungiri, dar Craiova a câștigat în cele din urmă tot cu 3-2. Identic a fost scorul și în prima etapă din campionat, când oltenii au învins-o cu mari emoții pe teren propriu pe nou-promovata Clinceni.

Papură e pregătit pentru meciul cu Honved
Papură e pregătit pentru meciul cu Honved

A urmat o victorie mare pentru Craiova pe Arena Națională, 2-0 cu rivala Dinamo și de altfel singurul succes la o diferență mai mare de un gol din acest start de sezon. Primul pas greșit a venit în deplasarea cu Honved. Maghiarii au jucat extrem de dur, încercând să compenseze lipsa de valoare, iar Acka și Bancu s-au ales cu capetele sparte. A fost un meci închis, cu puține șuturi pe spațiul porții, iar returul se anunță periculos pentru craioveni, aceștia putându-și complica serios situația în cazul în care vor primi un gol.

ADVERTISEMENT