Sport

Cine transmite la TV România – Franţa, din sferturile Euro 2023 de volei masculin! O televiziune a preluat drepturile în ziua meciului

România va juca în sferturile de finală de volei masculin împotriva Franţei, luni, de la ora 21:00. TVR 1 a anunţat că va transmite confruntarea în direct.
11.09.2023 | 17:21
Cine transmite la TV Romania  Franta din sferturile Euro 2023 de volei masculin O televiziune a preluat drepturile in ziua meciului
Cine transmite la TV România - Franţa, din sferturile Euro 2023 de volei masculin! O televiziune a preluat drepturile în ziua meciului. Sursa: FR Volei
ADVERTISEMENT

România a obţinut o performanţă extraordinară la Campionatele Europene de volei masculin, acolo unde a ajuns până în sferturile de finală. “Tricolorii” au învins Croaţia în optimile de finală cu 3-2 şi vor întâlni Franţa.

Cine transmite la TV România – Franţa, din sferturi la Euro 2023 de volei masculin!

Confruntarea dintre România şi Franţa are loc luni, de la ora 21:00, la Varna. Confruntarea se vede şi la TV în România, TVR 1 anunţând că meciul din sferturile de finală va fi transmis în direct.

ADVERTISEMENT

Nicio televiziune din România nu a achiziţionat drepturile de televizare ale Campionatului European de volei masculin, dar performanţa extraordinară a “tricolorilor” i-a determinat pe cei de la Televiziunea Publică să facă un efort şi să transmită meciul.

România a câştigat cu Franţa în faza grupelor

România a trecut de Franţa în faza grupelor. În ultimul meci, “tricolorii” şi-au asigurat locul trei al grupei după o victorie istorică, scor 3-1, în faţa campioanei olimpice, care a încheiat pe primul loc în grupă.

ADVERTISEMENT

“Tricolorii” au continuat apoi marşul triumfal de la Euro cu o nouă victorie de senzaţie, scor 3-2 în faţa Croaţiei. România a condus cu 2-0, dar adversarii au reuşit să egaleze la doi, după un set 4 foarte disputat, încheiat 28-26.

Sergiu Stancu: “Cu siguranţă vor avea o atitudine de o echipă rănită în orgoliu”

Setul decisiv a fost jucat perfect de elevii lui Sergiu Stancu, care au reuşit să se impună cu 15-12 şi să obţină o calificare istorică în sferturile de finală de la Campionatul European de volei masculin:

ADVERTISEMENT

“Suntem într-un moment foarte bun şi echipa a demonstrat că are mijloace prin care poate să învingă multe echipe. Puţină lume credea că vom ajunge aici. Cu siguranţă avem tot ce ne trebuie pentru a câştiga din nou cu Franţa. 

Ce s-a întâmplat la ei în vestiar, contează mai puţin. Clar că vor fi foarte direcţi de la prima până la ultima minge. Cu siguranţă vor avea o atitudine de o echipă rănită în orgoliu. Nu le-a picat bine că au pierdut cu noi. 

ADVERTISEMENT

Este o echipă plină de vedete şi orice înfrângere nu are cum să le pice bine. Noi suntem bucuroşi de ce am reuşit să facem şi sunt convins că şi după meciul bun cu Croaţia vom putea să facem un meci bun şi cu Franţa”, a spus Sergiu Stancu înaintea meciului cu Franţa.

ADVERTISEMENT