Sport

Cine transmite la TV România – Franța. Semifinalele Fed Cup – Program complet

19.04.2019 | 14:12
Cine transmite la TV Romania  Franta Semifinalele Fed Cup  Program complet

România va întâlni în deplasare Franța, la Rouen, în semifinalele Fed Cup. Naționala României are în componență cele mai în formă jucătoare de tenis ale țării la ora actuală: Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu și Raluca Olaru. Căpitanul-nejucător Florin Segărceanu a ales ca la partidele de simplu să meargă pe Simona Halep și să îi acorde în continuare încredere Mihaelei Buzărnescu. Partidele din prima zi a meciului Franța – România se joacă la Digi Sport, cu începere de la ora 15:00.

Programul complet al partidei România – Franța din semifinalele Fed Cup

În primul meci al zilei Simona Halep va avea o misiune destul de dificilă împotriva Kristinei Mladenovic, jucătoare care evoluează foarte bine pe zgură. Chiar dacă în acest moment se află doar pe locul 66 în clasamentul WTA la simplu, Mladenovic este pe locul 3 la dublu și are și un avantaj de 3-2 în fața lui Halep la duelurile directe.

În al doilea meci al zilei Mihaela Buzărnescu va juca împotriva Carolinei Garcia, prima rachetă a Franței și fost număr 4 mondial. În prezent, Garcia se află pe locul 21 mondial, în timp ce Miki este pe locul 29 în lume. Partida Garcia – Buzărnescu va începe după primul meci al zilei.

Kristina Mladenovic – Simona Halep va fi primul meci al duelului din semifinalele Fed Cup

Când se joacă meciurile din a doua zi semifinalei Fed Cup dintre România și Franța

A doua zi a meciului dintre Franța și România va începe cu o oră mai devreme, de la ora României 14. În prima partidă, a doua rachetă a României, cel mai probabil Miki Buzărnescu, va întâlni a doua rachetă a Franței, probabil tot Kristina Mladenovic. După acest meci va începe și partida dintre Simona Halep și Caroline Garcia, primele rachete ale celor două formații.

Dacă se va ajunge la un duel de dublu, Florin Segărceanu va avea apela aproape sigur la dublul de senzație Irina Begu – Monica Niculescu, jucătoare care au reușit să câștige punctul decisiv în partida cu Cehia, de la Ostrava.