Sport

Cine transmite la tv Sepsi – U Cluj, finala din 2023 a Cupei României Betano

Marea finală a Cupei României Betano din 2023 propune meciul Sepsi - U Cluj, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă acest joc la tv.
23.05.2023 | 09:52
Cine transmite la tv Sepsi  U Cluj finala din 2023 a Cupei Romaniei Betano
Marea finală a Cupei României Betano din 2023 propune meciul Sepsi - U Cluj, iar telespectatorii vor avea ocazia să vadă acest joc la tv. Sursă foto: Bogdan Balas/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Pe lângă miza trofeului, în joc este şi locul în turul 2 preliminar al Conference League, pe care covăsnenii vor să îl ocupe. O pot face doar dacă își adjudecă trofeul. În cazul în care clujenii vor reuși să se impună, aceștia nu vor merge în cupele europene, deoarece nu au licență, dar vor ajuta indirect CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Finala Cupei României Betano, Sepsi – U Cluj, se vede la tv

Finala Cupei României Betano, Sepsi – U Cluj, se va disputa miercuri, de la ora 20:30, și se va putea vedea în direct la tv pe posturile Digi Sport 1, Prima Sport 1 și Orange Sport 1. Partida se mai poate viziona intrând pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Finala Cupei României Betano va fi arbitrată de Cătălin Popa la centru, ajutat de asistenţii Daniel Mitruţi şi Bogdan Gheorghe plus Iulian Dima, arbitru de rezervă. În camera VAR vor fi Istvan Kovacs şi Andrei Chivulete.

Sepsi va încerca să își apere trofeul cucerit anul trecut, în timp ce ”șepcile roșii” au revenit pentru prima oară după 8 ani în ultimul act al ”competiției surprizelor”. În urmă cu 8 ani, U Cluj pierdea în finală contra FCSB-ului, scor 0-3.

ADVERTISEMENT

Marea bătălie pentru trofeu va avea loc la Sibiu, pe stadionul formației FC Hermannstadt, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate. Este pentru prima dată când orașul din centrul țării găzduiește ultimul act al competiției.

U Cluj are un mic avantaj în fața celor de la Sepsi

Sepsi nu a apucat să joace încă pe noul stadion din Sibiu! De la inaugurarea arenei, în decembrie 2022, covăsnenii au întânit FC Hermannstadt doar pe teren propriu, apoi au avut drum separat în play-off.

ADVERTISEMENT

În schimb, pentru Universitatea Cluj stadionul finalei pare să îi priască! A jucat deja aici trei partide, două în campionat (sezon regulat și play-off), dar și sferturile de finală ale Cupei României Betano! S-a impus cu 1-0 în fața lui FC Hermannstadt în campionat, apoi cu 2-1 în Cupă!

O eventuală victorie a celor de la Sepsi Sfântu Gheorghe este sinonimă cu accederea în preliminariile Conference League, iar ocupanta locului 3 din play-off, în acest moment CFR Cluj, va merge la baraj.

ADVERTISEMENT

Dacă U Cluj se va impune în Cupa României Betano, “rivala” din oraş CFR va profita şi va merge în turul doi preliminar din Conference League ca echipă clasată pe locul 3, urmând ca Universitatea Craiova să meargă la baraj de pe locul 4.


  • 1,87 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „x2” la meciul Sepsi – U Cluj

ADVERTISEMENT