Sporturi

Cine transmite la TV Simona Halep – Caroline Garcia din semifinala FED Cup Franța – România

21.04.2019 | 11:13
Cine transmite la TV Simona Halep  Caroline Garcia din semifinala FED Cup Franta  Romania
ADVERTISEMENT

Meciul Simona Halep – Caroline Garcia se joacă duminică, 21 aprilie, cu începere de la ora 14:00, în a doua zi  a semifinalei de FED Cup Franța – România și este transmis la TV de Digi Sport și Telekom Sport. Cele două canale de televiziune specializate numai pe transmisiuni sportive au preluat și semifinala Franța – România, după ce au difuzat memorabilul sfert de finală de la Ostrava Cehia – România 2-3.

Cine transmite la TV Simona Halep – Caroline Garcia din semifinala FED Cup Franța – România

Partida Simona Halep – Caroline Garcia va avea loc duminică, 21 aprilie, de la ora 14:00 și va deschide ziua a doua a confruntării din semifinala FED Cup Franța – România. Meciul va putea fi vizionat în direct pe canalele Digi Sport și Telekom Sport, la fel ca și următoarele două întâlniri, ultima din programul de simplu și jocul de dublu. Puteți totodată intra și pe site-ul FANATIK.RO, pentru a urmări meciul dintre Simona Halep și Caroline Garcia în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Fetele antrenate de Florin Segărceanu au sosit la Rouen cu aura echipei care a reușit minunea de a doborî la ea acasă Cehia, o reprezentativă care a câștigat de mai multe ori în ultimii ani trofeul FED Cup. Cu toate acestea niciodată o confruntare Franța – România nu este ușoară, pentru că jucătoarele pregătite de Julien Benneteau luptă extraordinar și fac risipă de multă energie pentru fiecare punct.

Simona Halep - Caroline Garcia. Românca are avantaj consistent în confruntările directe și nu a pierdut pe zgură
Simona Halep – Caroline Garcia. Românca are avantaj consistent în confruntările directe și nu a pierdut pe zgură

Simona Halep e numărul 3 mondial, Caroline Garcia pe 23

Simona Halep conduce detașat în fața Carolinei Garcia în confruntările directe și se află la acest moment pe locul 3 în lume. Franțuzoaica ocupă și ea o poziție destul de bună, locul 23, dar nu pare a străbate o perioadă de formă deosebită. E adevărat că nici Halep nu s-a lipit de vreun trofeu în acest an, însă pe zgură este greu de oprit.

ADVERTISEMENT

Caroline Garcia a reușit la Miami câteva rezultate deosebite, învingându-le pe Viktoria Azarenka, Julia Goerges și mai ales pe Petra Kvitova, ceea ce trebuie să o pună în gardă pe Halep înaintea jocului. Numărul 3 mondial are însă suficiente argumente pentru a mai bifa încă un succes în fața Carolinei Garcia și de a scrie o importantă pagină de istorie pentru tenisul feminin românesc.